VIDEO | Brocarde, englezoaica venită la București să învețe vrăjitorie ca să scape de ex, fantoma ei iubită, dar infidelă. A înșelat-o cu Marilyn Monroe! Bonus, caseta de la nuntă

11 apr. 2024
579 afișări
VIDEO | Brocarde, englezoaica venită la București să învețe vrăjitorie ca să scape de ex, fantoma ei iubită, dar infidelă. A înșelat-o cu Marilyn Monroe! Bonus, caseta de la nuntă
VIDEO | Brocarde, englezoaica venită la București să învețe vrăjitorie ca să scape de ex, fantoma ei iubită, dar infidelă. A înșelat-o cu Marilyn Monroe! Bonus, caseta de la nuntă | Sursa foto: Brocarde/Instagram

Când am auzit că o englezoiacă (pe numele ei, Brocarde) a venit la București să învețe să facă vrăjitorii la un nivel avansat, ca să scape definitiv de fostul, o fantomă cu care s-a măritat relativ recent și care a înșelat-o rapid, primul gând n-a fost „Doamne, multă lume necăjită!” (sau „Potoliți-vă cu prostiile, asta e invenție, nu știre pe bune!”)

Primul gând strident a fost „ADICĂ S-A DESCHIS ȘCOALĂ DE MAGIE ȘI VRĂJITORIE LA BUCUREȘTI ȘI HABAR NU AVEAM?”

Până lămurim acest aspect foarte important, să facem cunoștință cu Brocarde, doamna englezoaică măritată (cu rochie de mireasă și cu ceremonie, tot tacâmul) cu un spirit sau fantomă, spuneți-i cum doriți acestui partener imaginar. Așadar:

Despre Brocarde, englezoaica venită la București să învețe vrăjitorie 10 dani

Brocarde este de formație artistă (rockeriță), vrăjitoare și destul de influenceriță. Viziunea ei asupra vieții e destul de vizibilă pe contul ei de Instagram, unde are aproape 190.000 de urmăritori. E așa, mai dark, mai cu paranormalu’ și mai cu misterele.

 VIDEO | Ea e Brocarde, englezoaica venită la București să învețe vrăjitorie ca să scape de fostul, fantomă infidelă. Ea vrea divorț, el o tot bântuie. Bonus, caseta de la nuntă
Sursa foto: Brocarde/Instagram

Ca să ajungem la motivele sosirii ei la București, trebuie să ne întoarcem un pic în timp, acum vreo doi ani, când Brocarde s-a căsătorit cu soțul, fantoma Edwardo, fantoma unui soldat din epoca victoriană. 😉

Caseta de la nuntă e ceva deosebit și merită vizionată ca atare, fără comentarii de prisos. ceremonia conține un fel ofițer de stare civilă mireasă în rochie neagră de mireasă și mire invizibil. Enjoy nunta de pe 31 octombrie 2022!

Brocarde și fantoma ei iubită s-au cunoscut cu relativ puțin timp înainte de nuntă. Ea a avut mereu așa, o înclinație spre paranormal, deci avea chakrele deschise pentru eventuale vizite de spirite. Într-o noapte, când era în tihna șli confortul dormitorului ei, a vrut să aprindă veioza și, pac, vrăjitorie:

 Am întins mâna să-mi aprind lampa de noptieră, dar ceva m-a prins de mână pentru a mă opri. Apoi am auzit o voce șoptind «Te iubesc» și am simțit respirația cuiva pe urechea mea. A fost terifiant.

Fantoma cu părul pân’ la umeri

Situația s-a repetat și, într-o magică noapte, Brocarde a văzut în cele din urmă, în iatacul ei, cum se conturează silueta fantomatică a unui soldat victorian:

Mi s-au trimis viziuni și am aflat că se numește Edwardo și era un soldat de 35 de ani din epoca victoriană. A murit după ce a căzut într-o fântână. Avea părul până la umeri și era foarte frumos.

A început o (să-i zicem) poveste de dragoste despre care Brocarde a spus că era mai bună decât orice legătură pământească pe care a avut-o anterior:

Am simțit literalmente atingerea lui pe tot corpul meu, mi-a dat orgasme incredibile și nu am făcut nimic pentru a le declanșa.

Prea frumos ca să fie adevărat, căci Ewardo a înșelat rapid

Problema e că era prea frumos ca să fie adevărat, iar fantoma ei iubită s-a dovedit a fi un fustangiu, care a înșelat-o cu Marilyn Moroe la câteva luni după nuntă. Ori Brocarde nu tolerează trădări, mai ales trădările de dimensiuni epice, și a intentat divorț.

Nu știm care sunt procedurile de divorț pentru o situație maritală atât de dubioasa precum prezenta, dar știm că Brocarde s-a pomenit că fostul nu acceptă termenii ei și insistă cu bântuitul.

Ea știe ceva cu vrăjitoria, nu e atât de puternică încât să-l țină-n frâu pe Edwardo, așa că s-a urcat în avion (măturile nu se mai poartă) și-a zburat la București, ca să-ți înțeleagă, potențeze și controleze „magia interioară”.

Zice că avut niște întâlniri cu ceva paranormal next level de la noi din localitate, a făcut și nu știu ce legământ de magie și a primit și o vrajă de protecție împotriva diavolului și a fostului ei soț, infidel nesuferit.

Citește și:

 

Cookies