VIDEO | Beckham nu-i despre fotbal. De ce merită să vezi documentarul de pe Netflix

10 oct. 2023
1190 Afișari
VIDEO | Beckham nu-i despre fotbal. De ce merită să vezi documentarul de pe Netflix
VIDEO | Beckham nu-i despre fotbal. De ce merită să vezi documentarul de pe Netflix | Foto: Maria Coman

Eu îi urmăresc pe Victoria şi David Beckham de o grămadă de vreme pe Instagram. Mi se par foarte genuine, simpatici, naturali, neprefăcuţi, cu mult simţ al umorului şi îmi place relaţia lor, aşa cum e ea. Eram sigură că  nu le-a fost uşor, mai ales în perioadele de glorie – şi ale lui, şi ale ei, mai ales pe când aveau copii mici, pe când se mutau peste tot. 

Îi urmăresc pe Instagram, spuneam, uitaţi-vă la el, la highlights, la family, acolo, să vedeţi ce drăguţ e. Harper îl machiază pe el, iar el se conformează, ca orice tată de fată. Relaţia cu toţi copiii de altfel e foarte firească, se vede că nu e acolo doar pentru poze şi postări. 

VIDEO | Beckham, miniserie în 4 episoade, Netflix

Şi când vezi documentarul de pe Netflix îţi dai seama şi de ce e aşa. Pentru că, în toată perioada asta, în cei peste 20 de ani, ceea ce i-a ţinut pe linia de plutire a fost familia. Deşi a fost declarat cel mai sexy bărbat din lume în 2015, deşi câştigă sute de milioane de dolari, deşi soţia lui e cel puţin la fel de celebră, viaţa lor de familie a trecut prin aceleaşi încercări cu ale oamenilor mult mai puţin celebrii. Diferenţa e că ei au reuşit să facă faţă. 

Am văzut, spuneam, documentarul de pe Netflix. Iar acum cu atât mai mult îmi place de ei. Cât de puternic să fii încât să intri în fiecare zi pe un stadion unde te huiduie milioane de oameni. Cum ajungi tu, un băiat de 20 şi un pic de ani să fii judecat pentru că ai avut un scurt moment de furie, cum te transformă asta în inamicul public numărul unu, cum te scuipă oamenii pe stradă pentru că ţi-ai permis să pierzi controlul pentru 5 secunde. Şi ne mai mirăm acum la noi când vedem câţi se pricep la tenis şi la cum ar trebui tratată Simona Halep, păi sincer, viaţa ei e mult mai uşoară. 

De ce să vedeţi documentarul? Pentru că e foarte bine făcut. Copilăria sa, începuturile sale la Manchester United, cum a început povestea de dragoste cu Posh Spice, de ce nu i-a plăcut niciodată Victoriei Beckham să locuiască în Spania, acele titluri despre înșelăciune… este o poveste plină de fotografii și videoclipuri din arhivele sale personale, precum și de declarațiile părinților lui David Beckham și ale unor figuri esențiale din cariera sa.

Dar de fapt, după părerea mea, e mai degrabă povestea unei relaţii, cum a evoluat ea, cum s-a adaptat, cum au reuşit să rămână împreună. E greu să îţi imaginezi că eşti o fată de 20 de ani care aude un stadion întreg strigând că face sex anal. Sau să citeşti titluri în care să se spună că eşti prea leneşă să naşti, când tu deja ai depăşit termenul cu săptămâni  şi abia te mai mişti.  

Dar uite, dacă ei au reuşit, şi dacă le-a fost aşa de greu, cumva e o speranţă că vom reuşi şi noi, muritorii de rând. Ce mai aflăm din documentar? Că un alt hobby al lui David Beckham  este LEGO, că e obsedat de curățenie și ordine, lucru care este evident în diverse momente. „Când toată lumea este în pat, mă plimb prin casă, curăț lumânările folosite, aprind întrerupătoarele astfel încât să fie aliniate corect și mă asigur că totul este ordonat”, explică el. 

O fixație care îl urmărește până în dulapul său (unde își stivuiește cămășile pe culori și pe diagonală, pentru a le putea vedea pe toate) și în zona de grătar din casa sa de la țară, pe care o curăță singur după o întâlnire cu familia.

Tot Maria, mai jos:

Cookies