VIDEO | Bătaie între suporterii CSA Steaua – Dinamo, la o sală de jocuri din Sectorul 4. Poliția Capitalei a emis 9 mandate de aducere

28 iun. 2023
491 Afișari
VIDEO | Bătaie între suporterii CSA Steaua - Dinamo, la o sală de jocuri din Sectorul 4. Poliția Capitalei a emis 9 mandate de aducere
VIDEO | Bătaie între suporterii CSA Steaua - Dinamo, la o sală de jocuri din Sectorul 4. Poliția Capitalei a emis 9 mandate de aducere | Sursă foto: Captură YouTube-Newsweek Romania

Poliția Capitalei anunță că a pus în aplicare 9 mandate de aducere pentru suporterii CSA Steaua și Dinamo, care s-au luat la bătaie în luna mai. Ultrașii s-au încăierat în fața unei săli de jocuri din București.

Bătaie între suporterii CSA Steaua – Dinamo pe străzile din București

Polițiștii din cadrul DGPMB au pus în aplicare mandate de aducere pentru 9 persoane, parte din galeriile de suporteri ale echipelor de fotbal CSA Steaua și Dinamo. Suporterii sunt cercetați într-un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de:

  • Tulburarea ordinii și liniștii publice,
  • Distrugere.

Mai precis, în data de 16 mai 2023, în jurul orei 00:30, suporterii celor două echipe s-au luat la bătaie. Altercația a avut loc în fala unei săli de jocuri ce se află în Sectorul 4 al Bucureștiului.

În fapt, la data de 16 mai 2023, în jurul orei 00.30, în zona unei săli de pariuri sportive, situată în Sectorul 4, mai multe persoane, membri ai unor galerii de suporteri, s-ar fi agresat fizic, reciproc, folosind arme albe și obiecte contondente.

În urma conflictului dintre aceștia, mai multe mașini ce erau parcate în zona respectivă au fost avariate.

Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere din zona. Iată imaginile:

Cercetările în cauză sunt continuate

În această cauză, cercetările sunt continuate de către Serviciul Grupuri Infracționale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. Cele 9 persoane sunt cercetate pentru infracțiunile amintite anterior.

În urma puneri în mișcare a mandatelor de aducere, suporterii au fost conduși la audieri și urmează să fie dispuse măsuri legale.

Punerea în mișcare a acțiuni penale este o etapă a procesului penal. Aceasta are rolul de a crea cadrul procesual pentru administrarea probelor în cauză. Astfel că, activitatea nu poate, în nicio situație să înfrângă prezumția de nevinovăție.

Cookies