VIDEO | Bătaie în trafic în București, pe Calea 13 Septembrie. Un șofer a fost înjurat, bătut și scuipat în plină stradă

25 ian. 2023
1082 Afișari
VIDEO | Bătaie în trafic în București, pe Calea 13 Septembrie. Un șofer a fost înjurat, bătut și scuipat în plină stradă
VIDEO | Bătaie în trafic în București, pe Calea 13 Septembrie. Un șofer a fost înjurat, bătut și scuipat în plină stradă. Sursa foto: Captură/ Youtube/ Paul Gabriel Andrei

Marți, 24 ianuarie 2023, a avut loc o bătaie în trafic, în București, pe Calea 13 Septembrie. Un șofer de Logan a fost înjurat, bătut și scuipat de un cuplu care a coborât dintr-un BMW.

Incidentul s-a petrecut pe Calea 13 septembrie, spre Bulevardul Ghencea, seara, în jurul orei 20:00. Un alt șofer a surprins bătaia pe camera sa de bord.

Bătaie în trafic în București, pe Calea 13 Septembrie

Conflictul ar fi pornit de la faptul că șoferul agresat s-ar fi încadrat greșit în trafic, lucru care l-a enervat pe șoferul de BMW și pe femeia din dreapta sa.

Șoferul de BMW a coborât din mașină în mijlocul străzii, împreună cu femeia din dreapta lui. Fără a mai sta pe gânduri, ambii au început să-l agreseze verbal și fizic pe celălalt bărbat. Femeia țipă la șoferul loganului, întrebându-l:

„De ce te bagi tu în fața mea?”

Martorul care a surprins incidentul a coborât din mașină pentru a interveni atunci când a văzut cât de agresivi sunt cei doi cu bărbatul. După intervenția martorului, bărbatul inculpat se întoarce la mașină.

Acest conflict a blocat traficul pentru scurt timp, fapt care a determinat ceilalți șoferi din trafic să claxoneze. Claxoanele l-au enervat pe șoferul de BMW, acesta aplecându-se să ia o sticlă de suc, pe care ulterior o aruncă pe linia de tramvai.

Desfășurarea acțiunii

Șoferul de Logan se încadrează greșit, după care coboară cei doi din BMW. La început, șoferul de BMW, împreună cu partenera sa doar îl înjură pe bărbat, după care încep să-l lovească. Pe filmare se observă cum agresorul lovește victima cu piciorul. Femeia încearcă să lovească și ea victima la rândul ei, după care pare că încearcă să-și tempereze partenerul, strigând: „Alex! Alex!”.

Ulterior, femeia începe să țipe și să înjure.

Bărbatul lovit cade pe mașina martorului. În timp ce femeia îi spune partenerului ei, Alex, să se calmeze, aceasta continuă să lovească victima și să o scuipe.

În urma celor văzute, martorul incidentului a coborât din mașină și a intervenit, temperând situația. În filmare se observă și cum șoferul Loganului se șterge de sânge cu un șervețel.

Ce a făcut poliția

Poliția s-a autosesizat, marți seară, și a declarat că urmează să-i caute și identifice pe cei doi agresori

În urma apariției în spațiul public a unor imagini ce surprind o altercație în trafic, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Polițiștii Secției 17 s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirii condițiilor în care s-a produs evenimentul, în vederea luării măsurilor legale”, a declarat Serviciul de Presă al Poliției Capitalei, conform Libertatea.

Te-ar putea interesa și:

Cookies