VIDEO | Bărbat recalcitrant pe aeroportul Otopeni. Polițiștii l-au imobilizat și încătușat la coborârea din avion

18 iun. 2022
197 Afișari
VIDEO | Bărbat recalcitrant pe aeroportul Otopeni. Polițiștii l-au imobilizat și încătușat la coborârea din avion
VIDEO | Bărbat recalcitrant pe aeroportul Otopeni. Polițiștii l-au imobilizat și încătușat la coborârea din avion. Sursa imagini: Captură Facebook/ Sindicatul Europol

A consumat alcool și i-a înjurat pe pasagerii unui avion care se întorcea de la Lyon. Un bărbat a devenit recalcitrant pe aeroportul Otopeni. Bonus: a fost și amendat cu 4.000 de lei.

Bărbat recalcitrant pe aeroportul Otopeni

Sindicatul Europol povestește cum un pasager a devenit violent în momentul în care a fost legitimat de polițiștii de frontieră pe aeroportul Otopeni, la coborârea dintr-o aeronavă care venea de la Lyon. Individul are 32 de ani și este cetățean român.

Bărbatul era beat și i-a înjurat pe pasagerii aeronavei în care se afla.

„A consumat alcool și s-a simțit un adevărat zmeu în avion”, spune Sindicatul Europol.

În momentul în care polițiștii l-au legitimat, bărbatul a încercat să le smulgă polițiștilor din mână buletinul, iar oamenii legii l-au imobilizat și încătușat.

Imobilizat, încătușat și amendat

Mai apoi, protagonistul recalcitrant a fost și sancționat cu amendă de 4.000 de lei pentru „săvârşirea fără drept a oricărui act de violenţă fizică sau verbală asupra unei persoane aflate în perimetrul unui aeroport”, conform sursei citate.

Incidentul s-a petrecut acum câteva zile, dar polițiștii de frontieră se confruntă cu situații asemănătoare în fiecare zi. Oamenii legii sunt nevoiți să intervină pentru a restabili ordinea și liniștea în zona aeroportului.

„Îi felicităm pe colegii noștri pentru modul de intervenție, iar celor care consumă alcool și fac scandal atunci când călătoresc, le transmitem că sancțiunile sunt destul de mari și riscă să piardă zborul.”, spun sindicaliștii.

Poliția de Frontieră transmite că incidentul a avut loc la data de 14 iunie 2022. Polițiștii de frontieră au fost solicitați la aterizare de echipajul companiei aeriene care opera zborul Lyon – Bucureşti, prin turnul de control.

„Motivul solicitării a fost un pasager, cetăţean român în vârstă de 32 ani, care a provocat scandal la bordul aeronavei, aducând injurii la adresa echipajului şi pasagerilor”, transmite Poliția de Frontieră într-un comunicat.

Cookies