VIDEO | Barbarie pe un câmp din Ilfov. Un băiețel a fost bătut crunt de un adolescent. Bătaia a fost filmată, iar imaginile au dus la prinderea agresorului

17 mai 2023
2269 Afișari
VIDEO | Barbarie pe un câmp din Ilfov. Un băiețel a fost bătut crunt de un adolescent. Bătaia a fost filmată, iar imaginile au dus la prinderea agresorului
VIDEO | Barbarie pe un câmp din Ilfov. Un băiețel a fost bătut crunt de un adolescent. Bătaia a fost filmată, iar imaginile au dus la prinderea agresorului. Sursa foto: Freepik

Un elev de clasa a doua dintr-o școală din București a fost bătut de un adolescent pe un câmp din Ilfov. Incidentul a fost filmat de alți doi băieți care se amuzau, acesta ajungând pe rețelele de socializare și, în cele din urmă, la polițiști.

Un copil a fost bătut pe un câmp din Ilfov de un adolescent

Din imaginile distribuite pe rețelele de socializare, copilul este dus pe un câmp și luat la bătaie de un adolescent, mult mai mare decât victima.

Agresorul îl lovește cu pumnii și cu picioarele, în timp ce victima țipă de durere. Tot incidentul a fost filmat de alți doi băieți fără ca aceștia să intervină.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au transmis că polițiștii orașului Bragadiru s-au sesizat, miercuri, 17 mai, din oficiu după ce imaginile au apărut pe rețelele de socializare. Astfel, victima a fost identificată, iar împreună cu mama sa s-au dus la sediul Poliției orașului Bragadiru, conform Antena3.com.

Update 17:40 Inspectoratul de Poliție Județean lfov anunță că polițiștii din Bragadiru l-au prins pe adolescentul bănuit de lovire sau alte violențe și continuă cercetările.

Polițiștii orașului Bragadiru au identificat persoana bănuită de comiterea faptei. În cele din urmă, Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a anunțat că agenții de poliție din Bragadiru l-au prins pe adolescentul bănuit de lovire sau alte violențe, iar cercetările continuă.

Tot în cadrul activităților specifice, polițiștii au informat DGASPC Ilfov pentru efectuarea activităților din competență.

Facem precizarea că, până la momentul sesizării din oficiu de catre politiști, nu au existat plângeri formulate cu privire la această cauză.

Polițistii orașului Bragadiru continuă cercetările în cadrul dosarului penal, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun, a transmis sursa citată.

Vă avertizăm, imaginile sunt extrem de dure, vă recomandăm să le vizionați numai dacă și când sunteți pregătit pentru niște secvențe realmente barbare.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies