VIDEO | Băieții de la Coldplay, fani un cântăreț stradal din Centrul Vechi, pe unde s-au plimbat aseară. Trupa are diseară primul concert la București

12 iun. 2024
4188 afișări
VIDEO | Băieții de la Coldplay, fani un cântăreț stradal din Centrul Vechi, pe unde s-au plimbat aseară. Trupa are diseară primul concert la București
VIDEO | Băieții de la Coldplay, fani un cântăreț stradal din Centrul Vechi, pe unde s-au plimbat aseară. Trupa are diseară primul concert la București. Foto: Coldplay/Facebook

Trupa Coldplay a ajuns la București pentru concertele de azi și mâine, 12 și 13 iunie, de pe Arena Națională. Artiștii au decis să se plimbe prin Centrul Vechi și au fost impresionați de un cântăreț stradal. Momentul a fost publicat pe Instagram, la story.

Trupa Coldplay a ajuns la București

După ce a susținut un concert în Grecia, la Atena, Coldplay a ajuns la București, marți după-amiază, 11 iunie 2024. Trupa este pentru prima dată la noi în țară.

La scurt timp după ce au aterizat în țara noastră, membrii trupei s-au plimbat prin Centrul Istoric al Capitalei.

Pe contul de Instagram, dar și pe contul de Facebook, Coldplay a publicat marți, la story, un clip video cu un cântăreț stradal din Centrul Vechi, de pe strada Lipscani. Bărbatul interpretează melodia celebră „Caruso”, iar membrii trupei au marcat clipul video cu o inimioară.

VIDEO

Sursa video: Coldplay/Instagram

Accesul se face începând cu ora 17:00

Azi și mâine, 12 și 13 iunie 2024, Coldplay susține concerte pe Arena Națională din București. Cele două concerte fac parte din Music Of The Spheres World Tour.

Publicul trebuie să știe că accesul se face începând cu ora 17:00, pe la cele trei intrări amenajate din Bulevardul Basarabia, Strada Maior Ion Coravu și Bulevardul Pierre de Coubertin.

Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca publicul să țină cont de zona pentru care și-a achiziționat bilete și să facă accesul prin artera indicată, consultând indicațiile de mai jos și harta stadionului. Accesul fiecărui participant în spațiul de eveniment se va face exclusiv pe la intrarea indicată, transmite PMB.

  • Bulevardul Basarabia (bilete Standing, tribune, pachetele KUBIK EXPERIENCE, SUPERSOLIS EXPERIENCE);
  • Strada Maior Ion Coravu (bilete Standing, loje, tribuna M, tribune, pachetele ULTIMATE SPHERES EXPERIENCE, FLORIS EARLY ENTRY EXPERIENCE, KAOTICA LOUNGE EXPERIENCE, CALYPSO SEATS);
  • Bulevardul Pierre de Coubertin (bilete Standing, tribune).
Sursa foto: PMB
Sursa foto: PMB

VIDEO

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies