VIDEO | Babasha a cântat cu Chris Martin și la al doilea concert Coldplay de la București. De astă dată, au fost aplauze și urale pe stadionul cu 50.000 de oameni

14 iun. 2024
1271 afișări
VIDEO | Babasha a cântat cu Chris Martin și la al doilea concert Coldplay de la București. De astă dată, au fost aplauze și urale pe stadionul cu 50.000 de oameni
VIDEO | Babasha a cântat cu Chris Martin și la al doilea concert Coldplay de la București. De astă dată, au fost aplauze și urale pe stadionul cu 50.000 de oameni | Sursa foto: Screenshot video HotNews

La al doilea concert Coldplay de la București, Chris Martin le-a vorbit celor 50.000 de oameni de pe Arena Națională despre felul în care a resimțit el ce s-a întâmplat cu o seară înainte, atunci când parte din public l-a huiduit teribil pe Babasha, artistul invitat de trupă în concertul de la noi:

Și ieri am cântat aici, a fost primul nostru concert în România. Și s-au întâmplat niște lucruri interesante. M-am simțit șocat și trist și vinovat că am făcut ceva rău. Și m-am dus să încerc să dorm și am realizat că voi sunteți publicul nostru și noi vă iubim necondiționat, nu puteți face nimic care să ne facă nefericiți. 

Chris Martin a continuat:

Călătorim în toată lumea și poate că nu înțelegem prin ce ați trecut individual, sau cultura voastră, dar iubim toți oamenii în mod egal și asta înseamnă că și pe toți românii. Ieri a fost foarte frumos pentru noi. Puteți face orice, că tot ne vom întoarce în România, pentru că ne place aici.

Pentru acest al doilea moment cu Babasha, din cel de al doilea concert de la București, solistul Coldplay a mai spus:

Azi a fost publicul cel mai bun pe care l-am văzut vreodată. Dar aș vrea să schimb un lucru. Ieri unii oameni au huiduit. Huiduitul nu a fost așa de bun, așa că doar pentru cinci secunde să huiduiți mai bine. Haideți!

 În final, pe maneaua care pe care Babasha a cântat-o alături de Chris Martin la concertul Coldplay nr. 2, oamenii au dansat și au aplaudat.

Babasha a cântat șa concertul Coldplay piesa „Păi Na”, care are peste 7 milioane de vizualizări.Iar canalul său de YouTube are peste 100 de mii de abonați.

Pe același subiect, după prima seară de concert:

 

Cookies