VIDEO | Azi s-a deschis plaja artificială din București: Lagoon Park. Cum arată locul unde o zi de soare și bălăceală costă cât benzina până la Constanța

13 iun. 2024
23136 afișări
VIDEO | Azi s-a deschis plaja artificială din București: Lagoon Park. Cum arată locul unde o zi de soare și bălăceală costă cât benzina până la Constanța
VIDEO | Azi s-a deschis plaja artificială din București: Lagoon Park. Cum arată locul unde o zi de soare și bălăceală costă cât benzina până la Constanța | Sursă foto: Lagoon Park Bucharest - Captură Facebook

Astăzi s-a inaugurat Lagoon Park Bucharest, plaja artificială urbană cu nisip de 11.000 de metri pătrați din nordul Capitalei, care este amenajată în jurul unei lagune de 10.000 metri pătrați. Inaugurarea a fost amânată o zi, deoarece dispozitivele POS nu au fost livrate în timp util, conform organizatorilor.

Azi este prima zi de Lagoon Park Bucharest, plaja urbană care a răsărit în nordul Bucureștiului pe locul unei foste platforme industriale. Plaja are o suprafață de 11.000 mp și este amenajată în jurul unei lagune de 10.000 de metri pătrați și face parte din Central District Lagoon City.

Lagoon Park Bucharest a fost inaugurat astăzi, cu o zi întârziere

Plaja artificială menită să fie o alternativă pentru bucureștenii care nu vor să bată drumul până la mare are în spate o investiție de 33 de milioane de euro din partea Forty Management, și dispune de următoarele facilități:

  • 1.150 de șezlonguri premium cu umbrele,
  • 100 de șezlonguri VIP,
  • Două restaurante,
  • 280 de locuri de parcare,
  • Propriul radio,
  • Sporturi nautice.

Cât costă intrarea la plaja artificială de pe Strada Coralilor 18

Cei care sunt curioși să încerce plaja artificială de la Lagoon Park în schimbul unui drum matinal cu mașina pe A2 până la Constanța trebuie să țină cont și de lista de prețuri, care diferă în funcție de ce servicii dorești și câte ore vrei să petreci la complexul situat pe strada Coralilor 18.

Alternativa unui drum până la mare nu este tocmai ieftină, tarifele fiind următoarele pentru un șezlong:

  • Între orele 09:00 – 14:00:

De luni până vineri prețul este de 120 de lei/persoană,
În zilele de sâmbătă și duminică prețul este de 140 de lei/persoană.

  • Între orele 09:00 – 19:00:

De luni până vineri prețul este de 230 de lei/persoană,
În zilele de sâmbătă și duminică prețul este de 280 de lei/persoană.

Inaugurarea Lagoon Park a fost amânată o zi, din motive tehnice

Plaja artificială din nordul Capitalei a fost inaugurată cu o zi întârziere, deoarece dispozitivele POS nu au fost livrate în timp util, potrivit anunțului transmis de organizatori pe Facebook.

„Stimați clienți, Din păcate, din motive tehnice legate de lipsa POS-urilor, suntem nevoiți sã amânăm deschiderea Lagoon Park, de mâine, 12 iunie, pentru ziua de joi, 13 iunie. Ne cerem scuze pentru această a doua întârziere și pentru orice inconvenient cauzat. Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare, va garantăm că merita așteptarea!”

Mai jos puteți vedea un videoclip postat de Lagoon Park pe contul de Facebook al locației:

CITEȘTE ȘI

Cookies