VIDEO | Autobuzul din București care circulă cu ușile deschise. „Șoferului îi apărea că sunt închise”

04 mart. 2023
1338 Afișari
VIDEO | Autobuzul din București care circulă cu ușile deschise. „Șoferului îi apărea că sunt închise”
VIDEO | Autobuzul din București care circulă cu ușile deschise. „Șoferului îi apărea că sunt închise” | Sursă foto: Captură Facebook-Reclamații STB (fostul RATB) București

O filmare cu un autobuz STB care mergea pe străzile din București cu ușile deschise a fost publicată pe rețelele de socializare.

Călătorii ce se aflau în mijlocul de transport public în comun au fost puși în pericol din cauza acestui incident.

Autobuzul din București care circulă cu ușile deschise

Un autobuz din București a circula cu ușile deschise o bucată bună de drum. Momentul a fost filmat de unul dintre pasageri și postat pe grupul de Facebook „Reclamații STB (fostul RATB) București”.

Pe filmare se poate observa că un pasager a încercat să închidă ușile manual, însă acestea păreau să fie blocate.

Șoferul autobuzului a fost informat în cele din urmă de oamenii din mijlocul de transport în comun. Cu toate astea, atunci când a încercat să închidă ușile acestea nu rămâneau închise, cel mai probabil din cauza unei defecțiuni.

Iată filmarea:

Autobuz din București care circulă cu ușile deschise | Sursă video: Facebook- Reclamații STB (fostul RATB) București/Daniela Ionescu

„Șoferului îi apărea că ușile sunt închise”

Bucureștenii ce au văzut respectiva filmare au fost indignați de cele petrecut în mijlocul de transport în comun și au blamat șoferul care a circulat astfel. Iată câteva dintre comentariile oamenilor:

  • „Cum să plece cu călători și cu ușa deschisă?”
  • „Dacă era un copil în autobuz!?”

Cu toate astea, persoana ce a făcut publice imaginile de mai sus a transmis că șoferul nu știa că ușile sunt deschise. Senzorul acestuia arăta că sunt închise.

Șoferului îi apărea că ușile sunt închise.

În cele din urmă ușile vehiculului au putut fi închise. Din fericire, nici unul dintre călătorii aflați în autobuzul STB nu a fost rănit în urma incidentului.

Cookies