VIDEO | Autobuzul de pe linia 477 căruia-i zboară geamul din mers. „Aer condiționat natural”, comentează un călător STB

14 mart. 2024
1545 Afișari
VIDEO | Autobuzul de pe linia 477 căruia-i zboară geamul din mers. „Aer condiționat natural”, comentează un călător STB
VIDEO | Autobuzul de pe linia 477 căruia-i zboară geamul din mers. „Aer condiționat natural”, comentează un călător STB. Sursa foto: Reclamatii STB (fostul RATB) Bucuresti/ Bogdan R.

Un autobuz din flota STB care circulă pe linia 477 mai are puțin și rămâne fără un geam. Un călător care se afla lângă geamul respectiv a filmat situația și a decis să încarce imaginile pe un grup de Facebook. „Aer condiționat natural”, spune bărbatul.

Un autobuz 477 mai are puțin și rămâne fără geam

Să ne închipuim că ne aflăm într-un autobuz 477, stăm pe scaun și simțim un aer rece care ne tulbură la spate ori la urechi, în funcție de sensibilitatea fiecăruia, însă nu vedem niciun geam deschis.

Fiind îmbrăcați cu geacă destul de groasă și, eventual, avem și căciulă în cap, nu înțelegem de unde vine aerul condiționat și știm că nu ar avea de ce să-l pornească șoferul autobuzului, pentru că afară sunt maxim 10 grade Celsius, joi, 14 martie 2024, în Capitală și mai și plouă trecător.

Ne trezim la realitate și realizăm că aerul rece nu era în imaginația noastră în momentul în care doar atingem geamul din stânga noastră și acesta se desprinde cu ușurință.

Prin această situație a trecut un călător. Bărbatul a încărcat imaginile pe grupul de Facebook „Reclamatii STB (fostul RATB) Bucuresti”. Din imagini se observă cum, cu ușurință, în momentul în care călătorul atinge geamul, acesta se desprinde.

Tot din imagini vedem cel puțin trei gume care au fost mestecate cândva și probabil că au fost lipite acolo de alți călători care au vrut să asigure geamul, dar nu au avut succes.

477 aer condiționat natural, a spus bărbatul într-o postare pe grupul de Facebook „Reclamatii STB (fostul RATB) Bucuresti”.

Pe lângă geamul care mai are puțin și zboară din mers, se mai vede și acea margine care este murdară și mâzgălită cu un marker.

Autobuzele liniei STB 477 circulă pe traseul Piața Presei – Sitaru.

VIDEO

Sursa video: Reclamatii STB (fostul RATB) Bucuresti/ Bogdan R.

Te-ar mai putea interesa și: 6 linii de autobuz vor circula pe șina de tramvai de pe Bd. Aerogării. STB: Vrem să fluidizăm traficul în zonă, unde se produc foarte des blocaje

Cookies