VIDEO & AUDIO | Supărată că e comparată cu o mahalagoaică, Clotilde Armand răspunde ca o doamnă: „Un croitor instabil psihic!”

11 feb. 2022
480 Afișari
VIDEO & AUDIO | Supărată că e comparată cu o mahalagoaică, Clotilde Armand răspunde ca o doamnă:

În timpul discuţiilor pentru bugetul Sectorului 1 pe anul 2022, primarul Clotilde Armand a avut o izbunire nervoasă la adresa consilierului PNL Adrian Oianu, cu care a avut un schimb de replici pigmentat cu vorbe dure de ambele părți.

Tensiunea a fost ridicată de consilierul PNL, care i-a spus primarului Sectorului 1 că aleșii PNL sunt nemulțumiți de prestația sa după primul an de administrație și a întrebat-o cum să rezolve situația imposibilă a locuințelor sociale, unde există 30 de apartamente pentru 700 de dosare. „Trebuie să fii într-o situație ieșită din comun, eventual în scaun cu rotile, ca să te poți încadra, să fii eligibil pentru unul dintre cele 30 de apartamente”. „Lipsa de viziune și lipsa de empatie a dumneavoastră ne-au adus aici”, a completat consilierul PNL Adrian Oianu, cunoscut antreprenor și creator de modă.

Mai jos, reproducem dialogul între cei doi. În înregistrarea video, de la 1.58.10:

Adrian Oianu: „Cetățenii din Sectorul 1 sunt dezamăgiți de dumneavoastră sau de prestația dumneavoastră. știu că vorbiți mult, d-na primar, dacă trăiați în Sectorul 1 acum 100 de ani, când Sectorul 1 era mahala, erați mahalagioaca șefă, fruntea sectorului.”

Clotilde Armand: „Am respect pentru toți croitorii, dar nu pentru ăia care jignesc (…) Să nu-i facem de rușine pe croitorii din România. Domnule Oianu, deveniți foarte (neinteligibil) cu agresorul din Mogoșoaia”. (îi cere să se calmeze și îl anunță că nu răspunde la jigniri și că pleacă din sală)

Adrian Oianu: „E o rușine ca o doamnă din Franța să nu știe diferența între croitor și designer vestimentar”. (Insistă că nu o jignește și îi cere să nu plece din sală pentru că vorbește despre prestația sa, ceea ce nu este o jignire).

(…)

Clotilde Armad: ”Sțiți eu nu mă pot supăra pe un croitor instabil psihic!” (schimbul de replici se încheie cu replica sa)

 

Oianu anunță că o dă în judecată, susținut de organizația PNL Sector 1

Reacțiile consilierilor PNL în sală au venit ulterior și printr-un comunicat de presă: consilierul PNL Adrian Oianu a anunțat că o va acționa în judecată pe Clotilde Armand, iar organizația PNL Sector 1 a condamnat declarația primarului și a anunțat sprijinul pentru acesta în acest caz.

„O somăm pe Clotilde Armand să prezinte PUBLIC scuze consilierilor PNL și cetățenilor Sectorului 1. Democrația are nevoie mai mult ca oricând de bun simț, de stabilitate și de lideri maturi și echilibrați.”, se arată solicitarea PNL.

În comunicatul de presă, liberalii enumeră jigniri adresate de Clotilde Armand de-a lungul timpului.

„Ei bine, aceste „personaje sinistre” au fost, de-a lungul timpului, denumite de Armand, în şedinţe publice, „schizofrenici”, „analfabeţi” şi „incompetenţi”. Iar ultima dovadă, chiar din şedinţa de astăzi în care însăşi abuzatorul reclamă violenţă (culmea tupeului!), a fost replica adresată colegului nostru Adrian Oianu, un respectat antreprenor şi creator de modă: „croitor instabil psihic”. Domnul Oianu o va acţiona în instanţă pe Clotilde Armand pentru acest derapaj intolerabil şi are tot sprijinul filialei PNL Sector 1 în acest demers.”, precizează în comunicat PNL Sector 1.

 

Cookies