VIDEO | Ana Morodan, în timp ce conduce haotic prin București. „Contesa internetului” a dormit azi-noapte în arest: Am ieșit pozitivă pentru că servesc somnifere. Și mesajul pentru fani

30 mart. 2023
813 Afișari
VIDEO | Ana Morodan, în timp ce conduce haotic prin București.
VIDEO | Ana Morodan, în timp ce conduce haotic prin București. "Contesa internetului" a dormit azi-noapte în arest: Am ieșit pozitivă pentru că servesc somnifere. Și mesajul pentru fani | Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ana Morodan a transmis primul mesaj comunității sale după a fost prinsă de poliție conducând sub influență alcoolului și a substanțelor interzise. În imaginile apărute cu aceasta la volan se observă cum conducea haotic, fără să mențină vehiculul pe banda pe mers pe care se deplasa.

Imagini cu Ana Morodan, în timp ce conduce haotic prin București

Ana Morodan a transmis un mesaj comunității sale pe rețeaua de socializare Instagram. Aceasta le cele scuze oamenilor pentru greșeala pe care a făcut-o și le transmite copiilor să nu ia exemplul ei.

Iată mesajul transmis de influenceriță:

Mesajul transmis comunității
Mesajul transmis comunității | Sursă foto: Instagram- Ana Morodan

Incidentul s-a petrecut marți, 29 martie 2023, iar ulterior au apărut imagini cu Ana Morodan în timp ce conducea pe străzile din București după ce consumase alcool și substanțe interzise. Acestea au fost surprinse de un alt șofer din Capitală.

Influencerița avea un comportament ieșit din comun, iar pe filmare se poate observa că nu menține banda de mers în timpul deplasării. Aceasta a călcat linia continua, intrând cu mașina pe contrasens. Ulterior, a oprit mașina într-un loc nepermis, blocând circulația din zonă, conform Antena 3 CNN.

Filmarea a fost surprinse înainte ca Ana Morodan să fie oprită de către agenții din cadrul Brigăzii Rutiere București. Iată imaginile:

@mihaisaru10 #anamorodan #politie #arest #accident #droguri ♬ original sound – Mihai Saru396

„Contesa digitală” a fost plasată sub control judiciar

După ce marți, 29 martie 2023, Ana Morodan a fost reținută și dusă într-un centru de detenție al Poliției Capitalei, aceasta a fost prezentată în fața magistraților care au decis plasarea ei sub control judiciar.

În această dimineață, a fost eliberată din arest. Întrebată de jurnaliști dacă a consumat alcool aceasta a declarat că nu. În ceea ce privește substanțele interzise depistate în organismul acesteia în urma drugtestului, influencerița a declarat următoarele:

Am iești pozitivă pentru că iau medicamente și servesc somnifere care sunt pe rețetă.

Vedeta a fost oprită de două ori în aceeași zi. Prima dată a fost oprită în jurul orei 16:00 deoarece conducea haotic, însă nu s-a legitimat. Polițiștii au condus-o la INML, unde a refuzat prelevarea de probe biologice. Din acest motiv, permisul de conducere i-a fost suspendat.

În jurul orei 23:00 aceasta a fost oprită din nou. În urma verificărilor, agenții au constatat că Ana Morodan avea permisul suspendat. De aceasta dată, a acceptat cu greu să fie testat cu aparatul alcooltest.

Rezultatul a fost pozitiv: de până la 0,40mg/l de alcool pur în aerul respirat. Pe lângă asta,  testării cu aparatul drugtest, rezultatul a fost pozitiv.

Cookies