ÎN BUCUREȘTIȘTIRI

VIDEO | Amenințări cu moartea și răpirea copiilor la Poliția Locală Sector 1. Polițistul care se teme pentru viața lui pentru că “a sifonat”

Polițistul local din Sectorul 1 Daniel Moisin le-a povestit, aseară, consilierilor de sector adunați la ședință mai multe nereguli din cadrul instituției. Mărturia polițistului a fost făcută la solicitarea șefului lui, directorul general Marian Gheorghe, și a venit înainte de votul pentru o propunere de reorganizare a Poliției Locale Sector 1.

Polițistul local Daniel Moisin a povestit în ședința de Consiliu Local de la Sectorul 1 că a fost amenințat chiar ieri, cu câteva ore înainte de a veni în fața aleșilor să le povestească despre problemele mari din Poliția Locală S1.

Când amenințarea cu moartea e ceva obișnuit

Polițistul, care trăiește în Sectorul 1 de 50 de ani și care lucrează la poliția locală, a declarat:  „Mă tem pentru viața mea, mă tem pentru acele amenințări. Mai exista persoane, chiar o doamna colega a noastra, care a fost amenințată că i se va duce copilul în pădure. Alta persoană, o doamnă, a fost amenințată cu băgarea în portbagajul mașinii. Am venit să vă spun aceste lucruri. M-am gândit foarte mult, pentru ca sunt un funcționar public, un simplu agent de teren. Lucrurile acestea pot avea și repercusiuni foarte mari în viitor. Dar ar trebui ca dumneavoastră să cunoașteți lucrurile astea, ele se întâmplă… Vom face plângeri penale, vom merge la organele abilitate. Dar am crezut că este datoria mea să anunțe conducerea Poliției Locale,” a declarat polișistul Moisin.

El le-a vorbit consilierilor locali despre mușamalizări ale neregulilor din instituția în care lucrează.

Amenințări în sediul Poliției Locale S1

Șeful Poliției Locale a Sectorului 1, Marian Gheorghe, este cel care l-a prezentat consilierilor locali pe subalternul său. „Lucrurile sunt reprobabile, sunt foarte grave, le dezavuez cu cea mai mare hotarare. Posibilitatile noastre de a acționa sunt limitate la a sesiza organele de urmărire penală. Una dintre persoanele amenințate a venit aici sa va spuna câteva cuvinte, să vă spună ce s-a întamplat la unul dintre sediile noastre”, a declarat  directorul general Marian Gheorghe. 

Mărturia de ieri din ședința Consiliului Local al Primăriei Sectorului 1 vine după ce, cu nici o săptămână în urmă, primarul Sectorului, Clotilde Armand, 1 publicat pe pagina sa de Facebook o înregistrare video în care un polițist este certat de colegi de-ai săi pentru că nu a luat mită, ci l-a amendat pe un antreprenor. Este vorba despre proprietarul unor cife care a tranzitat sectorul 1 cu cifele fără autorizație. Polițistul care l-a prins l-a amendat, lucru care i-a înfuriat pe colegii săi, care i-au cerut sa ia mită.

Nota B365.ro: Mărturia polițistului este la 02.30.00 pe înregistrarea video a ședinței Consiliului Local.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button