VIDEO | Ambulanță în slalom printre tramvaie, moment intens în traficul din București, pe traseul liniei 10

04 iun. 2024
511 afișări
VIDEO | Ambulanță în slalom printre tramvaie, moment intens în traficul din București, pe traseul liniei 10
VIDEO | Ambulanță în slalom printre tramvaie, moment intens în traficul din București, pe traseul liniei 10 | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/Facebook

O situație din traficul din București, care a fost filmată de un vatman de pe linia 10, a apărut în mediul online. O ambulanță face slalom printre două tramvaie și evită un Imperio la mustață. Pe rețelele de socializare, oamenii împart vina între vatmani și șoferul de pe ambulanță.

Ambulanța evită în ultimul moment un tramvai de pe linia 10

Filmarea a fost publicată de un membru anonim al comunității „Info Trafic București și Ilfov”, grup de Facebook administrat de Info Trafic România. Ambulanța din imagini a făcut slalom printre cele două tramvaie de pe linia 10 și a evitat în ultimul moment un Imperio.

În secțiunea de comentarii, oamenii s-au împărțit în două tabere. Cei care dau vina pe vatmani și cei care cred că de vină a fost șoferul de pe ambulanță. Postarea a strâns zeci de reacții și comentarii în nici jumătate de oră de la publicarea acesteia.

Întregul moment poate fi văzut aici:

Linia 10

Ambulanță în slalom printre tramvaie, moment intens în traficul din București, pe traseul liniei 10 | Sursa video: Infotrafic București și Ilfov/Facebook

Un pantograf a spart geamul unui tramvai de pe linia 55

În această dimineață, Societatea de Transport București anunța, pe pagina rețelei de socializare „X”, fostă Twitter, că liniile 14 și 55 au fost blocate pe Bulevardul Pache Protopopescu/Strada Traian din cauza unor deficiențe la pantograf.

Liniile 14 si 55 – blocate în zona Bd Pache Protopopescu/Str Traian, pe sensul spre Piața Sf Vineri. Cauza: deficiențe pantograf.

Liniile 14 și 55 funcționează normal pe Bd Pache Protopopescu. Blocare și deviere: 35 de minute (07:05-07:40).

Tramvaiele au mai fost blocate după acest incident timp de 38 de minute din cauza lipsei de tensiune.

Liniile 14 și 55 au fost blocate 38 de minute pe Bd. Pache Protopopescu. Cauza: lipsă tensiune. Tramvaiele au circulat deviat (07:40-08:18).

Ulterior, un cititor B365.ro ne-a oferit următoarea imagine, în care se observă că pantograful a spart geamul unui tramvai de pe linia 55.

Sursa foto: C. L. - Facebook
Sursa foto: C. L. – Facebook

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies