VIDEO | Alexandru, tânărul de 18 ani din București, a fost găsit mort pe Valea Caraimanului. Băiatul a fost dat dispărut la începutul lunii

27 oct. 2023
35495 Afișari
VIDEO | Alexandru, tânărul de 18 ani din București, a fost găsit mort pe Valea Caraimanului. Băiatul a fost dat dispărut la începutul lunii
VIDEO | Alexandru, tânărul de 18 ani din București, a fost găsit mort pe Valea Caraimanului. Băiatul a fost dat dispărut la începutul lunii. FOTO: DGPMB & captură video Salvamont Prahova

Sfârșit tragic pentru Alexandru, tânărul de 18 din București, care a fost dat dispărut din data de 8 octombrie 2023, după ce a spus familiei că pleacă la munte și nu a mai revenit acasă. Vineri, 27 octombrie, Salvamont Prahova a anunțat că băiatul a fost găsit decedat pe Valea Caraimanului.

Alexandru, tânărul de 18 ani din București, a fost găsit mort pe Valea Caraimanului

Trupul neînsuflețit al tânărului din București a fost găsit de o echipă de salvamontiști care efectua căutări pe Valea Caraimanului. La operațiunea de recuperare au participat 11 salvatori montani și 5 jandarmi.

Persoana dispărută a fost găsită astăzi de o echipă de căutare Salvamont pe valea Caraimanului. La operațiunea de recuperare a trupului neînsuflețit au participat 11 salvatori montani din cadrul formatiilor Salvamont Prahova, Salvamont Bușteni și 5 jandarmi montani, a transmis Salvamont Prahova, vineri, 27 octombrie 2023, într-o postare pe Facebook.

Duminică, 22 octombrie, Salvamont Prahova anunța că desfășoară căutări intense în cazul băiatului dispărut, oamenii legii având indicii că Alexandru ar fi ajuns în Bucegi:

Căutări intense a unei persoane dispărute ce se presupune și sunt indicii că ar fi ajuns în Bucegi. Am utilizat toate mijloacele disponibile de căutare, constituind echipe de căutare terestre, cu dronele și cu ajutorul elicopterului IGAv, disponibilizat de catre Departamentul pentru Situații de Urgență. Din păcate, căutările nu au dat niciun rezultat. O să continuăm misiunea de căutare și în perioada următoare. La căutări au participat salvatori montani din cadrul Salvamont Prahova, Salvamont Bușteni și Salvamont Sinaia.

În urmă cu două zile, la data de 25 octombrie 2023, Poliția Capitalei cerea ajutorul cetățenilor pentru găsirea tânărului care, la data de 8 octombrie, a plecat de acasă (domiciliul în Sectorul 1), spunând familiei că merge la munte și nu s-a mai întors.

La data de 23 octombrie, aparținătorii și-au exprimat acordul cu privire la mediatizarea cazului, informa un comunicat al Poliției Capitalei transmis miercuri.

VIDEO

Cookies