VIDEO | Aleile parcurilor din Sectorul 1 vor fi spălate mecanizat. Clotilde Armand: Facem ceea ce trebuia făcut de mult timp | Cum arată utilajul

03 iun. 2022
479 Afișari
VIDEO | Aleile parcurilor din Sectorul 1 vor fi spălate mecanizat. Clotilde Armand: Facem ceea ce trebuia făcut de mult timp | Cum arată utilajul

Aleile parcurilor din Sectorul 1 vor fi spălate mecanizat cu un utilaj special pentru spații înguste, se arată într-un filmuleț de prezentare, postat de primarul Clotilde Armand.

Iar dacă aleile vor fi curățate regulat se vor reduce emisiile poluante de praf, spune primarul de sector, care recunoaște că acum se face ”ceea ce trebuia făcut de mult timp în Sectorul 1”.

Beneficiul utilajului, după cum spune primarul, este dincolo de curățenia asigurată mecanizat, pe suprafețe mari, spălarea și degresarea aleilor cu un detergent special, ecologic, cu biodegradabilitate primară de peste 90%, cu proprietăți de spălare și degresare puternică fără a afecta mediul înconjurător.

Ce a scris Clotilde Armand pe Facebook:

„Am început să facem ceea ce trebuia făcut de mult timp în Sectorul 1. Spălăm mecanizat aleile din parcuri. Implementăm măsuri prietenoase cu mediul înconjurător pentru a proteja sănătatea populației. Mai exact, este vorba despre un detergent special pentru spălat și degresat străzi, trotuare și pavaj a cărui utilizare regulată reduce emisiile poluante de praf. În plus, este un produs ecologic, cu biodegradabilitate primară de peste 90%, cu proprietăți de spălare și degresare puternică a străzilor fără a afecta mediul înconjurător, care produce puțină spumă reziduală și previne depunerile de calcar. Vom extinde aceste practici în toate parcurile din Sectorul 1.”

20 de parcuri se află în administrarea Consiliului Local Sector 1, iar informații despre fiecare în parte le puteți găsi AICI, pe portalul Primăriei S1. Parcurile din S1 sunt:

Parcul Bazilescu
Parcul Baneasa
Parcul Casa Presei Libere
Parcul Regina Maria
Parcul Kiseleff
Parcul Dorobanti
Parcul Nicolae Iorga
Parcul Hotel Turist
Parcul Hotel Nord
Parcul Textila
Parcul Venus
Parcul Luigi Cazavillan
Parcul Constantin Brancusi
Parcul Bratianu
Parcul Marasoiu
Parcul Iuliu Tetrat
Parcul Automatica
Parcul Maica Teofan
Parcul Ciresoaia
Parcul Izbiceni

Îți recomandăm să citești și:

Cookies