VIDEO | Air STB: Tramvaiul din București care decolează ca supersonicu’. Și se pierde în văzduh, dincolo de copaci 😂

15 ian. 2023
1127 Afișari
VIDEO | Air STB: Tramvaiul din București care decolează ca supersonicu'. Și se pierde în văzduh, dincolo de copaci 😂
VIDEO | Air STB: Tramvaiul din București care decolează ca supersonicu'. Și se pierde în văzduh, dincolo de copaci | Sursa foto: captură TikTok

În primul rând, să știți că am fi scris ceva mai devreme despre Air STB și tramvaiul său din București care decolează spectaculos, dar (și vă rugăm să ne iertați) am râs ca nebunii vreo jumătate de oră când am descoperit imaginile.

De-a lungul timpului, am râs noi la multe meme, la multe glume statice și dinamice cu și despre tot felul de lucruri din București, dar ca asta…

VIDEO | Air STB și tramvaiul său zburător

Poanta video ne-a sărit apărut când am intrat pe grupul de Facebook «Reclamații STB *fostul RATB», dar după aceea am vrut să-l găsim pe autor, și-a investigat TikTok-ul. L-am găsit, e utilizatorul @kiduuvlr, pe numele său offline Laur (sau, cel puțin, așa am tras noi concluzia). Înainte să vă lăsăm în pace să dați play și să râdeți ca noi, atât mai avem de spus: „Mulțumim, Laur, pentru râsul ăsta de duminică seara!”

@kiduuvlr #fy #foryou #fypシ゚viral ♬ original sound – Laur🚬

PS Dincolo de orice glumă, deci foarte serios acum: dacă STB cumpără elicoptere, avioane, nave spațiale sau rachete, să nu uitați că noi am găsit azi, aici, cel mai bun, simplu și clar nume al diviziei de zburătoare a Societății de Transport București. Știe cineva ceva mai bun decât „Air STB”, cum i-a zis colegul Filip? Dacă aveți propuneri, le așteptăm cu încântare și cu nerăbdare.

 

Îți recomandăm să citești și:

 

Cookies