VIDEO | Aglomerație infernală pe DN1, pe sensul dinspre București spre munte. Coada spre Sinaia s-a format de la Comarnic

29 dec. 2024
843 afișări
VIDEO | Aglomerație infernală pe DN1, pe sensul dinspre București spre munte. Coada spre Sinaia s-a format de la Comarnic
VIDEO | Aglomerație infernală pe DN1, pe sensul dinspre București spre munte. Coada spre Sinaia s-a format de la Comarnic. Sursa foto: B365.ro

Aglomerația spre munte continuă și în acest weekend. Bucureștenii se grăbesc pe drumul spre munte înaintea minivacanței de Anul Nou, iar pe DN1 s-au format cozi interminabile de mașini pe sensul de mers spre Sinaia încă din zona stațiunii Comarnic în această dimineață.

Bucureștenii au pornit spre stațiunile montane din țară și în această dimineață în număr mare, cu doar câteva zile înainte de finalul acestui an, pentru a prinde și câteva zile de liniște înaintea zilei de Revelion. Prin urmare, și aglomerația s-a întețit, astfel că s-au format cozi încă din prima parte a zilei, pe sensul de mers spre Sinaia.

Aglomerație infernală, pe sensul dinspre București spre munte

Cozile de mașini s-au format încă din dreptul stațiunii Comarnic, fapt care va prelungi considerabil timpul pe care cetățenii îl vor petrece în mașină în drum spre munte. Între timp, pe sensul de mers spre București se circulă lejer, după cum se poate vedea în videoclipul de mai jos.

Potrivit centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, în această dimineață au fost transmise notificări cu privire la condițiile de ceață înregistrate pe mai multe artere din țară. Vizibilitatea în trafic este scăzută pe alocuri între 200 și 100 de metri prin urmare.

„Pe arterele rutiere principale adiacente capitalei, respectiv autostrăzile A 0, A 1, A 2 și A 3, circulația rutieră se desfășoară pe un carosabil preponderent uscat, fără precipitații sau ceață, cu valori de trafic scăzute.

Pentru evitarea accidentelor rutiere când vizibilitatea este scăzută, recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, să folosească luminile de ceață și sistemele de dezaburire, să nu se angajeze în depășiri periculoase, să se asigure înainte de schimbarea direcției, să evite orice manevră riscantă și să mărească distanță de siguranță dintre autovehicule!”, au transmis autoritățile.

Citește și

Cookies