VIDEO | Acrobații, veselie și voie bună pe Aeroportul „Henri Coandă”. Cum a fost sărbătorită Ziua Mondială a Circului

19 apr. 2024
132 afișări
VIDEO | Acrobații, veselie și voie bună pe Aeroportul „Henri Coandă”. Cum a fost sărbătorită Ziua Mondială a Circului
VIDEO | Acrobații, veselie și voie bună pe Aeroportul „Henri Coandă”. Cum a fost sărbătorită Ziua Mondială a Circului. Sursa foto: Facebook / Circul Metropolitan București

Circul s-a mutat vineri dimineață pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni. Cu ocazia Zilei Mondiale a Circului, acrobații Circului Metropolitan au pregătit un program special și au adus magia spectacolelor la Terminalul Sosiri al aeroportului de lângă Capitală. Trebuie menționat că această inițiativă este o premieră la nivel mondial.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Circului, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni a devenit arenă vineri dimineață pentru acrobații Circului Metropolitan București, care au desfășurat un număr impresionant de acrobație în cadrul Terminalului Sosiri. Acest mod de a sărbători este o premieră la nivel mondial, potrivit Observator.

Cum a fost sărbătorită Ziua Mondială a Circului pe Aeroportul „Henri Coandă” Otopeni

Nu mai puțin de 80 de acrobați ai Circului Metropolitan București au venit de la ora 11:00 la Aeroportul Otopeni pentru a pune în scenă un spectacol de aproximativ o oră care a adunat cele mai bune momente pe care acești acrobați le pot pune în scenă. Înainte de spectacol, artiștii au început ziua cu o defilare care a avut loc la ora 11:00.

Ziua Mondială a Circului a fost sărbătorită pentru prima dată în anul 2010. De atunci, evenimentul are loc an de an, în cea de a treia sâmbătă a lunii aprilie, de Federația Mondială a Circului. Întreaga sărbătoare este organizată sub înaltul patronaj al președintelui onorific al federației, prințesa Stephanie de Monaco.

Circul Metropolitan a pregătit un spectacol și pentru acest weekend, pe Calea Victoriei

Artiștii Circului Metropolitan au pregătit pentru acest weekend spectacole și în cadrul sălii obișnuite unde au loc reprezentațiile, dar și pe străzile Bucureștiului, mai precis pe Calea Victoriei, cu prilejul programului „Străzi Deschise”, care transformă Calea Victoriei și alte străzi din centrul orașului în zone pietonale.

CITEȘTE ȘI

Muzeul Militar Național ajunge în Parcul Carol. În weekend, bucureștenii sunt invitați să afle povestea ostașului român din veacuri

Liniile 41 și 47, blocate în Ghencea. STB: Nu pot circula din cauza unui tramvai defect | UPDATE

TPBI anunță că linia 216 va circula pe un traseu deviat în weekend. Motivul: Se fac lucrări la sistemul de distribuție a gazelor de pe Strada Pogoanele

Cookies