VIDEO | Accident între o autospecială a Poliției și o mașină, după o urmărire pe străzi în București. Mașinile s-au lovit după ce șoferul urmărit ar fi pus brusc frână

08 mart. 2023
333 Afișari
VIDEO | Accident între o autospecială a Poliției și o mașină, după o urmărire pe străzi în București. Mașinile s-au lovit după ce șoferul urmărit ar fi pus brusc frână
VIDEO | Accident între o autospecială a Poliției și o mașină, după o urmărire pe străzi în București. Mașinile s-au lovit după ce șoferul urmărit ar fi pus brusc frână. Sursa foto: Facebook/ Emanuel Teodor Rohat

Marți seară, în Sectorul 3 din București a avut loc un accident între o autospecială a Poliției și o mașină, după ce șoferul a refuzat să oprească la semnalele agenților din cadrul Brigăzii Rutiere, iar oamenii legii au pornit în urmărirea lui.

Urmărire pe străzile din București. Accident între o autospecială a Poliției și o mașină

Marți, la data de 7 martie 2023, în jurul orei 19:00, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Sectorul 3 al Capitalei, au efectuat semnal regulamentar de oprire unei mașini la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 38 de ani.

Conducătorul autovehiculului a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și a încercat să plece de la fața locului, continuându-și deplasarea, potrivit informațiilor oficiale transmise de Poliția Rutieră, conform antena3.ro.

Polițiștii au plecat în urmărirea șoferului, dar în momentul în care a ajuns la intersecția Bulevardul Nicolae Grigorescu cu Strada Constantin Brâncuși din Sectorul 3, șoferul s-ar fi oprit brusc, fără vreun motiv, iar autospeciala Poliției și o altă mașină care circula în aceeași direcție au fost implicate într-un accident de circulație.

În urma impactului, pasagerul care se afla în mașina urmărită de oamenii legii a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În acest context, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, iar când a ajuns în intersecția bd. Nicolae Grigorescu-str. Constantin Brâncuși a efectuat o oprire neașteptată, fără motiv întemeiat, care a condus la implicarea autospecialei de poliție și a unui alt autovehicul care circula în aceeași direcție într-un accident de circulație, în urma căruia pasagerul din autovehiculul urmărit a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, conform sursei citate.

Șoferii au fost testați atât cu aparatul Alcooltest, cât și cu aparatul Drugtest, iar rezultatele au fost negative.

Autoritățile efectuează, în continuare, cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs acest accident de circulație din Sectorul 3 al Capitalei.

Cookies