VIDEO | Accident în parcarea subterană a mall-ului Sun Plaza din București. Trei mașini au fost implicate, două persoane au fost rănite

06 iul. 2024
23205 afișări
VIDEO | Accident în parcarea subterană a mall-ului Sun Plaza din București. Trei mașini au fost implicate, două persoane au fost rănite
VIDEO | Accident în parcarea subterană a mall-ului Sun Plaza din București. Trei mașini au fost implicate, iar două persoane au fost rănite | Sursă foto: Info Trafic București și Ilfov - Facebook

Un accident grav a avut loc cu puțin timp în urmă în parcarea subterană a mall-ului Sun Plaza. Mai multe mașini au fost implicate, iar în urma impactului, doi minori au fost răniți și au necesitat îngrijiri medicale.

Accident în parcarea subterană de la Sun Plaza

Accidentul a avut loc în jurul orei 16:30, în parcarea centrului comercial Sun Plaza din Sectorul 4 (Calea Văcărești 391). În impact au fost implicate un total de 3 vehicule, unul aflat în mișcare și două parcate, conform informațiilor transmise de InfoTraficRomânia.ro.

În urma imapctului, au exista două victime. Este vorba despre doi minori ce se aflau în mașina aflată în mișcare. Persoanele rănite primesc îngrijiri la fața locului.

Vehiculele implicate au fost grav avariate, așa cum se poate observa din imaginile publicate pe grupul de Facebook „Info trafic București și Ilfov”.

Iată o filmare din parcarea subterană:

Accident produs în parcarea mall-ului | Sursă video: Info Trafic București și Ilfov – Facebook

Nu se știe încă în ce condiții s-a produs impactul. Polițiștii fac în aceste momente cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc acest accident.

Șoferii sunt anunțați că, având în vedere cele petrecute, traficul în parcarea mall-ului este restricționat temporar.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies