VIDEO | Accident grav pe Bulevardul Iuliu Maniu din București, joi seară. O motocicletă s-a izbit de un autobuz STB

05 apr. 2024
11382 afișări
VIDEO | Accident grav pe Bulevardul Iuliu Maniu din București, joi seară. O motocicletă s-a izbit de un autobuz STB
VIDEO | Accident grav pe Bulevardul Iuliu Maniu din București, joi seară. O motocicletă s-a izbit de un autobuz STB. Sursa foto: captură video Facevook/ Cioară George

Un accident grav s-a petrecut noaptea trecută pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. O motocicletă a intrat într-un autobuz STB, iar motociclistul și-a pierdut cunoștința.

Traficul a fost îngreunat, iar linia 178 STB a fost blocată din cauza accidentului.

Accident grav noaptea trecută în București

O motocicletă a intrat cu brutalitate într-un autobuz STB care circula pe linia 178. Întâmplarea s-a petrecut noaptea trecută pe Bulevardul Iuliu Maniu din Sectorul 6 al Capitalei.

Un membru al grupului de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” a povestit cum s-a petrecut accidentul:

Autobuzul a trecut pe verde. Când autobuzele întorc acolo, semaforul se face verde automat. Din păcate motociclistul nu a observat culoarea semaforului și s-a produs nenorocirea. La momentul impactului, motociclistul era singur pe banda 2 de mers spre autostradă, iar pe ambele benzi, nu era trafic, dar nu a putut frâna eficient (șoseaua era uscată). Semaforul ăla este foarte periculos acolo…el făcându-se verde doar când autobuzele ies din stație…Motocicleta nu a avut viteză mare la momentul impactului, dar motociclistul a fost presat în momentul impactului și de pasagera lui din spate, fapt pentru care ea era conștientă fără urme de leziuni, doar speriată și șchiopăta. Cât despre pilot….era foarte grav….sper să fie ok.

Un alt martor a spus că motociclistul a fost conștient până la venirea ambulanței.

La fața locului s-au prezentat mai multe echipaje de pompieri și SMURD.

Traficul a fost îngreunat în zona respectivă din cauza accidentului. De asemenea, Societatea de Transport București (STB) i-a anunțat pe călători că linia 178 a fost blocată în zona Bd. Iuliu Maniu/Drumul Bacriului în urma accidentului.

Totodată, liniile 62, 137 și 138 au circulat cu dificultate.

Linia 178 – blocată în zona Bd.Iuliu Maniu/Drumul Bacriului. Cauza: eveniment de circulație. Liniile 62, 137 și 138 funcționează cu dificultate”, a transmis STB pe pagina de Rețeaua X.

Te-ar putea interesa și:

Cookies