VIDEO | Accident grav în Colentina, în această dimineață. Liniile 66 și 353, blocate pe Șoseaua Sportului. STB: Am luat măsuri de deviere

02 iul. 2024
1155 afișări
VIDEO | Accident grav în Colentina, în această dimineață. Liniile 66 și 353, blocate pe Șoseaua Sportului. STB: Am luat măsuri de deviere
Accident Șoseaua Sportului | Sursă foto: Facebook- Info Trafic București și Ilfov

Un accident a avut loc cu puțin timp în urmă pe Șoseaua Sportului din Sectorul 2 al Capitalei. În urma acestui incident, liniile STB cu indicativele 66 și 253 au fost blocate, fiind afectate ambele sensuri de mers.

UPDATE ora 09:30: STB a anunțat că la acest moment cele două linii de transport public funcționează normal. Acestea au fost blocate pentru un total de 125 de minute:

Liniile 66 si 253 funcționează normal pe Strada Sportului. Blocare și deviere: 125 de minute (07:10-09:15).

Cu toate că circulația a fost reluată, există posibilitate să înregistrate în continuare întârzieri pe trasee.

Accident grav pe Șoseaua Sportului din zona Colentina

Un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov” a anunțat cu puțin timp în urmă că un accident a avut loc la intersecția dintre Șoseaua Sportului și Șoseaua Colentina, Sectorul 2. În urma acestuia, una dintre mașini a fost grav avariată, după cum se poate observa din imaginile publicate pe rețelele de socializare.

La fața locului se află deja echipaje de poliție, pompierii, dar și un echipaj SMURD.

Trafic din zona respectivă începe se se aglomereze. Conform Google Maps, aplicație de tip GPS, traficul din zonă este foarte lent. Iată cum arată harta:

Hartă trafic
Hartă trafic | Sursă foto: Google Maps

Iată și un videoclip de la fața locului:

De asemenea, în urma acestui accident, STB a anunțat că două linii de transport public de suprafață sunt blocate. Mai precis, este vorba despre:

  • Linia de troleibuz cu indicativul 66 – aceasta circulă în mod normal între terminalele „Spitalul Fundeni” și „Vasile Pârvan”
  • Linia de autobuz cu indicativul 253 – aceasta circulă în mod normal între terminalele „Spitalul Fundeni”‎ și „Parcul Teilor”, având un total de 26 de stații în care efectuează opriri.

Circulația acestora este afectată pe ambele sensuri de mers, conform informațiilor transmise pe contul de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți:

Liniile 66 și 253 – blocate pe Str. Sportului, pe ambele sensuri. Cauza: eveniment de circulație terți.

În acest context, compania a decis să aplice măsuri de deviere. Bucureștenii care folosesc în mod normal aceste două linii de transport public sunt sfătuiți să caute rute alternative de transport până la remedierea situației.

STB a înregistrat probleme și pe traseele liniilor 7, 19, 25 și 76. Acestea au rămas împotmolite în zona Strada Zețarilor (stația Cimitirul Progresului), respectiv pe Șoseaua Giurgiului (pana la stația Anghel Nuțu).

Cele 4 linii nu pot circula normal din cauza lipse de tensiune.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies