VIDEO | Accident grav, azi-noapte, pe Șoseaua Kiseleff. Un șofer a intrat, în viteză, sub o mașină de gunoi a Romprest

30 apr. 2024
7269 afișări
VIDEO | Accident grav, azi-noapte, pe Șoseaua Kiseleff. Un șofer a intrat, în viteză, sub o mașină de gunoi a Romprest
VIDEO | Accident teribil, azi-noapte, pe Șoseaua Kiseleff. Un șofer a intrat, în viteză, sub o mașină de gunoi a Romprest | Sursa foto colaj: Capturi video Infotrafic București și Ilfov / Facebook

Un accident grav s-a produs, aseară târziu, pe Șoseaua Kiseleff din București.

Un tânăr a pierdut controlul mașinii și a intrat, efectiv, sub o autoutilitară a companiei de salubritate Romprest. Șoferul, a cărui mașină s-a „înfipt” în colțul dreapta spate (cel dinspre banda 2) al autoutilitarei, a fost rănit n urma accidentului.

VIDEO | Accidentul teribil de pe Kiseleff, în imagini

Un bucureștean, membru al comunității Infotrafic București și Ilfov, a trecut pe Kiseleff la scurt timp după ce s-a produs accident și a filmat cele două mașini, după impact.

La fața locului veniseră deja echipaje de poliție și salvare.

Un alt membru al aceleiași comunități povestește că îl întâlnise în trafic pe șoferul care s-a înfipt în mașina Romprest cu puțin timp înainte de acest accident de pe Șoseaua Kiseleff.

Băiatul care era rănit m-a depășit pe Podul Băneasa, fulger, făcând slalom de pe o bandă pe alta.  

Numai anul trecut, în București s-au procus 400 de accidente grave, cele mai multe dintre ele în Sectorul 3 și în Sectorul 1 (cum este și acesta de pe Kiseleff).

În urma acestpr evenimete, 44 de oameni și-au pierdut viața.

Claudiu Costea, de la Brigada Rutieră, amintește că viteza este una dintre principalele cauze:

Atunci când viteza este excesivă, câmpul vizual al conducătorului auto se reduce, iar distanţa de frânare creşte. Recomandăm tuturor conducătorilor auto să adopte o conduită rutieră preventivă şi să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile de drum.

Ce s-a mai întâmplat în București în ultimele 24 de ore:

 

 

Cookies