VIDEO | Accident grav, azi-noapte, pe Bulevardul Ion Mihalache din București. Un șofer urmărit de poliție a pierdut controlul mașinii 

07 iul. 2024
5535 afișări
VIDEO | Accident grav, azi-noapte, pe Bulevardul Ion Mihalache din București. Un șofer urmărit de poliție a pierdut controlul mașinii 
VIDEO | Accident grav, azi-noapte, pe Bulevardul Ion Mihalache din București. Un șofer urmărit de poliție a pierdut controlul mașinii  | Sursă foto: Captură Info Trafic București și Ilfov - Facebook

Un accident grav a avut loc noaptea trecută în București, la intersecția dintre Bulevardul Ion Mihalache și Strada Turda. Conform informațiilor oferite de martori, vehiculul implicat ar fi fost urmărit de mașinile de poliție.

Accident grav noapte trecută în București

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 02:40, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Accidentul a fost semnalat de către membrii grupului de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”. Conform informațiilor oferite de martori, vehiculul avariat era urmărit de poliție.

Din nefericire, acesta a pierdut controlul direcției în timp urmăririi.

Circumstanțele exacte în care a avut loc accidentul nu sunt cunoscute la acest moment. De asemenea, nu se știe cu exactitate daca au existat persoane rănite.

Iată o filmare de la fața locului:

| Sursă video: Info Trafic București și Ilfov – Facebook

Sâmbătă, 6 iulie 2024, mai multe accidente grave u avut loc în București și în împrejurimi. Primul s-a petrecut pe Podul Grant din Capitală, soldându-se cu moartea unui motociclist care a fost proiectat de pe motor pe linia de tramvai.

Acesta a afectat și circulația linia 41 pentru mai mult de 2 ore.

Cel de-al doilea s-a petrecut lângă oraș, la ieșirea din Afumați, pe DN2. Mai precis, un șofer a pierdut controlul vehiculului, intrând astfel cu mașina într-un cap de pod. În urma acestuia două persoane au fost rănite, iar traficul din zonă a fost afectat.

Un alt accident produs ieri după-amiază n a avut loc pe șosele, ci în parcarea mall-ului Sun Plaza. Un șofer a intrat cu mașina în alte două vehicule ce erau parcate. Daunele materiale au fost considerabile, toate cele trei vehicule fiind grav afectate.

De asemenea, în urma acestuia doi minori au fost răniți.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies