VIDEO | A început curățenia de primăvară pe străzile și trotuarele din Sectorul 1. Până acum s-au spălat cele din cartierele Pajura și Bucureștii Noi

20 mart. 2024
1435 Afișari
VIDEO | A început curățenia de primăvară pe străzile și trotuarele din Sectorul 1. Până acum s-au spălat cele din cartierele Pajura și Bucureștii Noi
VIDEO | A început curățenia de primăvară pe străzile și trotuarele din Sectorul 1. Până acum s-au spălat cele din cartierele Pajura și Bucureștii Noi | Captură video: Facebook - Clotilde Armand

A început curățenia de primăvară în Sectorul 1, unde echipele firmei de salubrizare se ocupă de spălarea străzilor și a trotuarelor. Acțiunea va dura până pe data de 28 aprilie 2024.

A început curățenia de primăvară în Sectorul 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunță, pe pagina de Facebook, că săptămâna trecută a început curățenia de primăvară pe străzile și trotuarele din aria administrată.

Firma de salubrizare folosește, pe timpul zilei, cisterne cu apă și detergent ecologic, realizat din substanțe naturale cu un impact minim asupra mediului înconjurător și care nu face spumă reziduală.

Pe timpul nopții, se perie și se spală mecanizat străzile și trotuarele cu utilaje specializate.

Clotilde Armand transmite că a solicitta operatorului de salubritate suplimentarea numărului de utilaje și echipe de lucrători pentru a cuprinde în cadrul acțiunii de curățenie toate cele 1.184 de artere din Sectorul 1.

Se intervine și cu două utilaje de mici dimenisuni care pot spăla mecanizat străzile înguste. Clotilde Armand promite că anul acesta se vor spăla, pentru prima dată, toate străzile din Sectorul 1.

Primarul Sectorului 1 a cerut Poliției Locale Sector 1 să monitorizeze modul în care firma de salubrizare își face treaba și dacă respectă obligațiile asumate.

Echipele companiei de curățenie au intrat până acum pe mai multe străzi adiacente din zona Șoselelor Chitila, București-Târgoviște și Gheorghe Ionescu-Sistești, precum și pe artere din cartierele Pajura și Bucureștii Noi, precizează Clotilde Armand.

Curățenia de primăvară durează până pe data de 28 aprilie 2024.

Bucureștenii din Sectorul 1 au la dispoziție datele de contact ale Poliției Locale în cazul în care vor să facă sugestii sau sesizări. Acestea sunt:

  • număr de telefon: 021.9540, apelabil 24/7,
  • direct pe WhatsApp la numărul de telefon 0745093940.

Clotilde Armand a publicat și imagini cu intervenția echipelor care se ocupă de curățenie.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies