VIDEO | 4 polițiști din București au salvat un bătrân de 94 de ani din apartamentul care luase foc. „Vă mulțumesc, tată”, le-a spus el, în lacrimi

19 oct. 2023
332 Afișari
VIDEO | 4 polițiști din București au salvat un bătrân de 94 de ani din apartamentul care luase foc.
VIDEO | 4 polițiști din București au salvat un bătrân de 94 de ani din apartamentul care luase foc. "Vă mulțumesc, tată", le-a spus el, în lacrimi. Sursa foto: Facebook/ Ministerul Afacerilor Interne, Romania

Un bătrăn în vârstă de 94 de ani a fost salvat dintr-un incendiu de 4 polițiști din București. În momentul în care oamenii legii au reșit să intre în apartament, l-au găsit pe bărbat căzut în apropierea ușii.

Polițiștii l-au scos din apartament și i-au acordat primul ajutor. În stare de șoc, bunicul a început să plângă de fericire și le-a mulțumit celor patru salvatori.

4 polițiști din București au salvat un bătrân de 94 de ani dintr-un incendiu

Marți, 17 octombrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 13 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 13:30, prin apel la numărul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 3, a izbucnit un incendiu.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au constatat că, din interiorul apartamentului care luase foc, se auzeau strigăte de ajutor. Aceștia au forțat ușa apartamentului și au reușit să o deschidă.

În momentul în care au intrat în casă, polițiștii au găsit, întins pe podea, un bărbat, în vârstă de 94 de ani. Bătrânul nu se putea mișca.

În continuare, oamenii legii l-au scos pe bunic din casă și i-au acordat primul ajutor, întrucât acesta se afla în stare de semiconștientă și respira foarte greu, din cauza intoxicației cu monoxid de carbon.

Bărbatul a fost transportat la spital și a rămas internat.

Totodată, mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru lichidarea incendiului. În urma încendiului a ars o porțiune de aproximativ 5 mp din imobil, fiind afectați pereții și mobilierul.

Cercetările sunt continuate de către Secția 13 Poliție, pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt, transmite Poliția Capitalei.

MAI: Leonard, Florin, Georgian și Mihai, ei sunt polițiștii datorită cărora un om trăiește

(…) Unul dintre polițiști a pătruns în apartament unde l-a găsit pe bărbat căzut în apropierea ușii.

L-au tras ușor afară și i-au acordat primul ajutor.

Vestea bună a fost că bărbatul trăia. În stare de șoc, acesta avea privirea fixă pe uniforma unui polițist. Pe obraz îi curgeau lacrimi.

– Vă doare ceva?

Bărbatul a dat din cap că nu, apoi a îngânat foarte încet.

– Vă mulțumesc, tată! a spus el ștergându-și lacrimile de fericire. Vă mulțumesc!

Pe scări se auzeau pompierii care l-au preluat și l-au dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Leonard, Florin, Georgian și Mihai, ei sunt polițiștii datorită cărora un om trăiește. Toți sunt colegi la secția 13 din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Datorită lor, o nepoată, un fiu pot spune, în continuare, bunicule și tată!
FELICITĂRI!, a transmis Ministerul Afacerilor Interne într-o postare pe Facebook.

VIDEO

Cei patru polițiști

Cookies