Videanu o atacă pe Udrea: PDL Bucureşti a fost inactiv

de:
27 mart. 2012
0 Afișari
Videanu o atacă pe Udrea: PDL Bucureşti a fost inactiv

Invitat la B1Tv, Adriean Videanu a declarat, luni seară, că, în Capitală, PDL trebuia să înceapă campania de multă vreme, chiar dacă nu a anunţat candidatul. El a criticat organizaţia condusă de Elena Udrea, despre care susţine că a fost inactivă în a le aminti bucureştenilor că proiectele mari au început în mandatele democrat-liberalilor. Fostul edil-şef al Capitalei a susţinut că şi-a comandat un sondaj de opinie, care a scos la iveală faptul că majoritatea bucureştenilor cred proiectele finalizate de Sorin Oprescu sunt ale acestuia şi nu ale PDL, ceea ce, în opinia sa, este ”strigător la cer”, scrie Realitatea.net.

”Asta arată inactivitatea organizaţiei de a face cunoscute proiectele pe care le-a demarat în Bucureşti”, a subliniat el.

Videanu nu a exclus posibilitatea apariţiei unui candidat-surpriză al PDL în Capitală, în ultimul moment, ca tactică electorală. Potrivit fostului primar general, PDL va lua la alegerile locale din iunie ”spre 30%”. El a mai precizat că viitorul edil-şef al Capitalei trebuie să facă echipă cu primarii de sector, care au şanse mari să îşi păstreze mandatele.

Cookies