Videanu: Dacă toţi şefii de organizaţie ar fi făcut ca Udrea, lucrurile ar fi stat mult mai bine

de:
19 sept. 2012
0 afișări
Videanu: Dacă toţi şefii de organizaţie ar fi făcut ca Udrea, lucrurile ar fi stat mult mai bine

„Ceea ce s-a discutat în Biroul Permanent Naţional a fost transmis eronat. Discuţia nu a vitzat persoane, ci organizarea partidului la nivelul sectoarelor municipiului Bucureşti, care din păcate nu este în concordanţă cu prevederile statutare. Statutul prevede că pe fiecare organizaţie de secţie de votare trebuie să avem un număr de 15 militanţi activi, ceea ce în multe sectoare nu se întâmplă. Preocuparea mea este că împreună cu preşedinţii de sector care au această responsabilitate să rezolvăm această problemă până la începerea campaniei electorale şi am menţionat faptul că dacă fiecare preşedinte de organizaţie de sector ar fi făcut atât cât a făcut Elena Udrea pentru organizaţia municipiului Bucureşti lucrurile ar fi stat mult mai bine. Din păcate unii preşedinţi de sector şi-au făcut treaba, alţii nu şi-au făcut-o, şi acesta este subiectul analizei în cadrul organizaţiei municipiului Bucureşti. În interiorul organizaţiei, oamenii nu sunt ai lui X sau ai lui Y, ci sunt membri ai Partidului Democrat Liberal”, a declarat Videanu pentru HotNews.ro, citat de romanialibera.ro.

În şedinţa Biroului Politic al PDL s-a decis marţi numirea lui Radian Tufă ca preşedinte interimar la Sectorul 5 după plecare lui Ştefan Pirpiliu. La organizaţia Sectorului 3, Silvian Ionescu a fost înlocuit cu Sulfina Barbu în calitate de preşedinte interimar şi urmează schimbarea şefului organizaţiei de Sector 1, Vasile Gherasim, au mai declarat, pentru HotNews.ro surse din interiorul PDL.

Conducerea PDL doreşte să înlocuiască liderii de sectoare pentru a eficentiza organizaţia PDL Bucureşti.

La sectorul 2 Anca Boagiu are şanse mari să-şi menţină funcţia, iar la sectoarele 4 şi 6 Romeo Raicu şi, respectiv, Cristian Poteraş rămân şefi de filială.

Cookies