Victorie! S-a ridicat gunoiul în Sectorul 1.  Reacția lui Clotilde Armand

11 feb. 2021
54 Afișari
Victorie! S-a ridicat gunoiul în Sectorul 1.  Reacția lui Clotilde Armand

Joi s-a ridicat gunoiul în Sectorul 1, după mai multe zile de incertitudine cauzate de tensiunile dintre Primărie, pe de o parte, și compania de salubritate Romprest.

Clotilde Armand a anunțat bucuroasă că joi s-a ridicat gunoiul în Sectorul 1 după ce, spune edilul, acționarii Romprest și-au dat seama că este ilegal să facă ceea ce aveau în plan.

Romprest şi-a scos maşinile la protest în Sectorul 1, duminică după-amiază, compania susținând că are de încasat peste 100 de milioane de lei de la autorități și că de joi va opri ridicarea gunoiului.

Pe de altă parte, miercuri, acționarul majoritar Romprest și-a cerut scuze locuitorilor din Sectorul 1 și primarului pentru modul în care compania tratează comunitatea locală și instituția.

Astfel, scandalul dintre edil și Romprest pare că a luat sfărșir, iar gunoaiele din Sectorul 1 urmează să fie ridicate la timp, conform contractului.

”Mă bucur pentru compania Romprest care a luat astăzi decizia de a nu mai suspenda serviciile de salubrizare în sectorul 1, așa cum ne-au amenințat în data de 03.02.2021. Sper că acționarii și-au dat seama că este ilegal să facă asta, sper că și-au dat seama că nu le merge cu șantajul. Primăria condusă de mine este un partener onest și așa trebuie să fie și actualii acționari Romprest”, a scris, pe Facebook, Clotilde Armand.

Cookies