Victoria’s Secret deschide al doilea magazin în Bucuresti. Brandul de lenjerie se va afla într-un mare mall din Capitală

29 sept. 2022
1379 Afișari
Victoria's Secret deschide al doilea magazin în Bucuresti. Brandul de lenjerie se va afla într-un mare mall din Capitală

Victoria’s Secret, retailerul de lenjerie, produse de îngrijire corporală și lounge wear, se pregătește să-și extindă prezența globală prin deschiderea celui de-al doilea magazin în București, România, anunță compania într-un comunicat de presă.

Noul magazin Victoria’s Secret va fi în AFI Cotroceni Shopping Mall. Magazinul va deține o selecție largă de sutiene, chiloți și îmbrăcăminte ale brand-ului dintr-o multitudine de colecții, inclusiv cele mai noi (precum Dream Angels), mai spune compania.

Victoria’s Secret are peste 1.350 de magazine în întreagă lume și cu o forță de muncă predominant feminină de peste 25.000 de angajate.

„Noul magazin va oferi clientelor și o experiență personalizată de bra fitting, unu-la-unu, cu experți Bra Fit. Acestea nu vor necesită programare, fiind disponibile drept o caracteristică complementară a experienței din magazin. Produsele Victoria’s Secret vor dispune de mărimi de sutien cuprinse între 30AA și 42DDD și o gama variată de captuseli (cu sau fără căptușeală, cu push-up sau cu o croiala fină).

Alături de cea mai bine vândută lenjerie, vor există și produse Victoria’s Secret Beauty, inclusiv parfumuri și mist-uri populare. Magazinul va avea și cel mai nou parfum al brand-ului, și anume, Bare Eau de Parfum, care celebrează individualitatea și exprimarea sinelui.”, mai spune reprezentantul brandului.

Îți mai recomandăm și:

Cookies