Victor Socaciu a fost internat în spital cu COVID-19. În urmă cu câteva zile a participat la un festival de folk

12 apr. 2021
124 Afișari
Victor Socaciu a fost internat în spital cu COVID-19. În urmă cu câteva zile a participat la un festival de folk

Victor Socaciu a fost internat vineri în spital, fiind diagnosticat cu COVID-19, a declarat, pentru AGERPRES, Ducu Bertzi.

Înainte de a fi diagnosticat cu COVID-19 și internat în spital, Victor Socaciu a participat la un festival de folk care s-a desfășurat în mare parte online.

Nu am amănunte despre cum se simte. Ştiu că a avut febră, şi-ar fi făcut un test care ar fi ieşit negativ, şi practic a întârziat internarea în spital. Asta ştiu. Nu am alte amănunte”, a declarat Ducu Bertzi, conform Agerpres.

Informaţia a fost confirmată şi de artista Maria Gheorghiu, care a precizat că niciun alt coleg din cei cu care a participat la Festivalul „Om Bun” nu a avut probleme de sănătate.

Cu doar câteva zile înainte de a fi testat pozitiv, Victor Socaciu a organizat la Breaza festivalul „Om Bun”, festival care are loc încă din 1991. Organizatorii au respectat regulile impuse de autorităţi, astfel că evenimentul s-a desfăşurat în mare parte în mediul online. Cu toate acestea, în sală s-au aflat aproximativ 20 de persoane, potrivit Digi24.

Cookies