Victor şi Giovanni Becali s-au pupat cu bodyguarzii înainte să se predea Poliţiei din Constanţa

de:
04 mart. 2014
8 Afișari
Victor şi Giovanni Becali s-au pupat cu bodyguarzii înainte să se predea Poliţiei din Constanţa

DOSARUL TRANSFERURILOR: Giovanni şi Victor Becali vor ajunge lângă vărul lor, Gigi, la Poarta Albă, scrie Spynews.ro.

Fraţii Ioan şi Victor Becali au stat câteva ore într-un restaurant şi, în jurul orei 18.00, au plecat spre sediul IPJ Constanţa. Primul care a plecat a fost Victor, fiind urmat îndeaproape de maşina lui Giovanni. 

DOSARUL TRANSFERURILOR:  Înainte să urce în mașinile care urmau să-i transporte către unitatea de detenție, frații Becali s-au îmbrățișat și pupat cu propriile gărzid e corp.

Giovanni Becali a fost condamnat marţi la 6 ani şi 4 luni cu executare, iar Victor Becali la 4 ani şi 8 luni de închisoare.

DOSARUL TRANSFERURILOR: Potrivit Realitatea TV, Ioan şi Victor Becali şi-au schimbat domiciliul în Constanţa pentru a fi încarceraţi la Penitenciarul Poarta Albă, unde este închis şi vărul lor, Gigi Becali.

DOSARUL TRANSFERURILOR. Greii fotbalului au fost condamnaţi definitiv la închisoare cu executare în DOSARUL TRANSFERURILOR. George Copos a fost condamnat definitiv la trei ani și opt luni de închisoare cu executare, anunță România tv. Mihai Stoica a fost condamnat la 3 ani și 6 luni cu închisoare. Cristi Borcea – 6 ANI ȘI 4 luni cu executare (CU SPOR DE PEDEAPSĂ). Fostul impresar Ioan Becali a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare. Victor Becali a primit 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare. Gică Popescu, condamnat la 3 ani și 1 lună de închisoare cu executare. Gică Popescu a primit 3 ani şi o lună de închisoare cu executare şi nu va mai putea candida la alegerile FRF. Gigi Neţoiu a primit 3 ani şi patru luni de închioare cu executare. Prejudiciul total este de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal.

Condamnările la închisoare nu sunt singurele pedepse primite în Dosarul Transferurilor. Curtea de Apel Bucureşti a pronuntat şi confiscarea unor sume importante de bani din conturile celor condamnaţi precum şi plata unor despagubiri civile către ANAF.

Cookies