BAZAR

Victor Rebengiuc, a doua stea pe walk of fame

Mecanismul de atribuire a steleleor este urmatorul: în fiecare lună a anului sunt propuşi publicului actorii născuţi în acea lună. Votarea se face online de către public şi câştigătorul primeşte streaua pe walk of fame-ul românesc.

„Exista o mulţime de oameni cărora le sunt recunoscator pentru această stea. În primul rând profesoarei mele, Aura Buzescu, pe urmă toţi marii regizori alături de care am lucrat, domnii Ciulei, Pintilie, Penciulescu, Piţa şi multi alţii” a spusVictor Rebengiuc. Proiectul din Piaţa Timpului va găzdui stelele celor mai cunoscuţi actori români în semn de apreciere a valorilor artistice din România.Cocor alături de Teatrul Metropolis, în colaborare cu Asociaţia de Turism a Municipiului Bucureşti (ATMB), Muzeul Țăranului Român şi Asociaţia Culturală Macondo susţin proiectul cultural Walk Of Fame din Piaţa Timpului.

„Cred că, de acum înainte, pentru foarte multe generaţii,  Moromete va fi imaginat aşa cum l-a întruchipat Victor Rebengiuc, pentru că maestrul Rebengiuc ştie sa se apropie de fiecare rol în parte construindu-i o personalitate unică, inţelegandu-i fiecare gest şi fiecare gând’’ a declarat Virgil Nitulescu, Director Muzeul Taranului Roman.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button