Victor Ponta va prezenta Parlamentului viitoarele direcții de dezvoltare pe 2 iunie

de:
16 mai 2015
0 Afișari
Victor Ponta va prezenta Parlamentului viitoarele direcții de dezvoltare pe 2 iunie

„Pe 2 iunie la ora 16 voi prezenta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare”, a scris premierul Victor Ponta pe Twitter, potrivit hotnews.ro.

Primul ministru isi insoteste anuntul cu ultimele date ale Bancii Nationale a Romaniei, care releva ca investitiile straine directe au insumat 885 milioane de euro in primul trimestru, in crestere cu 55% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar in martie volumul s-a dublat comparativ cu primele doua luni din an la un loc, ajungand la 476 milioane euro.

Liviu Dragnea a declarat vineri că și-a depus demisia din funcția de ministru al Dezvoltării, iar luni PSD va discuta cum rămâne cu funcțiile politice ale lui Liviu Dragnea în cadrul partidului. Victor Ponta a atras atenția asupra faptului că acest precedent, dacă va fi aplicat în viitor, va însemna că toți politicienii care îndeamnă oamenii să vină la vot vor comite fapte penale.

SENTINȚĂ DOSARUL REFERRENDUMUL, VINERI, 15 MAI. Liviu Dragnea a declarat vineri că și-a depus demisia din funcția de ministru al Dezvoltării. La rândul său, premierul Victor Ponta a anunțat că a luat act de demisia lui Liviu Dragnea și urmează să se facă o altă nominalizare.

În ceea ce privește decizia ÎCCJ care l-a condamnat pe Liviu Dragnea la un an de închisoare cu suspendare, liderii PSD au declarat că va trebui regândit sistemul campaniilor electorale, pentru că altfel toți politicienii care îndeamnă oamenii să vină la vot ar putea fi găsiți vinovați de fapte penale.

Cookies