ARHIVA B365

Victor Ponta va conduce un nou partid politic. Pe cine va susţine la alegerile din 2019

Într-o emisiune la Realitatea TV, el şi-a manifestat satisfacţia publică faţă de decizia de achitare dată de judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în dosarul „Rovinari-Turceni”, în care fusese acuzat de fapte de corupţie, susţinând că aceasta îi permite să se concentreze la viitor.

„Da, voi fi liderul acestei formaţiuni politice (n.r. – Pro România). În 2019 nu voi candida. M-am grăbit în 2014 şi nu vreau să fac aceeaşi greşeală de două ori. Voi susţine pe altcineva”, a afirmat Ponta.

El recunoaşte că în ziua în care s-a pronunţat sentinţa în dosarul său a avut emoţii şi că această decizie a contat enorm pentru viaţa sa şi a familiei sale.

„Nu am fost achitat pe o modificare de lege făcută acum sau pe decizia Curţii Constituţionale. Eu nu am legătură cu decizia pe abuz în serviciu. Decizia a fost dată în unanimitate de cele trei judecătoare de la Înalta Curte. Absolut toţi, şi prieteni, şi duşmani, care s-au uitat pe acele acuzaţii au înţeles că au fost nişte acuzaţii formulate greşit despre lucruri care nu se susţin, dar am trecut de cei trei ani de deşert. Am văzut ce duşmani am, am învăţat şi acum cred că pot să continui partea de activitate publică prin nişte lecţii pe care le-am învăţat în aceşti ani. Frustrarea este cu atât mai mare când ştii că eşti acuzat pe nedrept”, a adăugat Victor Ponta.

Sursa: gandul.info


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button