ARHIVA B365

Victor Ponta, un nou atac la președintele Klaus Iohannis, pe Facebook

„O Intrebare simpla – Dvs ce credeti, la cine va merge luni dimineata la prima ora ANAF – la Antena 3 sau la Dl Klaus Iohannis?
” Este evident – şi am spus acest lucru de nenumărate ori – că o decizie judecătorească trebuie aplicată. ” – declaratia KLAUS IOHANNIS , 19.02.2016, Bruxelles.

Dl Iohannis se refera (ca de obicei) doar la noi, la iobagi, sau se aplica si la Domnia Sa – Mosierul?

Pai e simplu de aflat – luni , 22.02.2016 , ora 9.00 AM, Dl Iohannis sa permita ANAF executarea deciziei definitive si executorie a Curtii de Apel Brasov (data inca din luna Noiembrie 2015 ), sa evacueze in maxim 5 zile casa obtinuta prin frauda si fals, si sa restituie suma de 640.000 EURO incasata ilegal (inclusiv chiria pe 2016)!

( Si sa spuna „Danke” ca justitia nu s-a sesizat inca sa ii ia si casa din Miami sau pe aceea din Wurtzburg / ce blestem pe tara asta ca dupa Basescu care inca tine casa obtinuta ilegal in Mihaileanu sa vina Iohannis care isi tine casa obtinuta la fel de ilegal in Sibiu)!”, a scris fostul premier Victor Ponta pe Facebook.

Ponta a share-uit, laolaltă cu comentariile de mai sus, și un articol de pe riseproject.ro, referitor la faptul că președintele încasează în continuare chiria imobilului al cărui titlu de proprietate i-a fost anulat, în noiembrie, de Curtea de Apel din Brașov.

Reamintim că, în decembrie 2015, Traian Băsescu a declarat că „Iohannis ramane cu 3 mii de euro salariu, ramane si cu cele 6 case de la Sibiu, si cu cele de la Miami, nu i le ia nimeni. (…) Nu i le ia pe cele de la Miami care sunt, sub aparenţă, ale acelui tenismen ratat care cica a fost mare tenismen de a facut investitii la Miami”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button