ȘTIRI

Victor Ponta s-a întors la Guvern în cârje. FOTO

Premierul Victor Ponta a revenit în țară. Miercuri dimineață, el a venit la sediul Guvernului, în cârje, dar și cu o barbă vizibilă. 

„Având în vedere înlăturarea cauzelor care au înlăturat imposibilitatea exercitării atribuţiilor de prim-ministru, vă rog să luaţi act, conform legii, de reluarea activităţii mele în Guvern, începând cu data de 9.07.2015, şi de încetare a interimatului în funcţia de prim-ministru, potrivit prevederilor art. 107 alin 3, din teza finală a Constituţiei României, republicată”, se arată în scrisoarea trimisă de Victor Ponta preşedintelui Klaus Iohannis.

Victor Ponta a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de ecchipa medicală din Turcia, dar și mesajul „Multumesc tuturor celor care in aceste saptamani dificile au fost cu inima alaturi de mine!
Multumesc echipei medicale extraordinare de la Medipol care a dovedit nu doar profesionalism ci si multa atentie si simpatie!”

Premierul a lipsit din țară timp 25 de zile, după ce a plecat în Turcia pentru a se opera la picior. În tot acest timp, vicepremierul Gabriel Oprea a fost delegat să preia atribuțiile primului ministru. 

Premierul Victor Ponta a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button