Victor Ponta: Rareş Bogdan e ofiţer acoperit

de:
25 nov. 2014
0 Afișari
Victor Ponta: Rareş Bogdan e ofiţer acoperit

Premierul a declarat că a fost în concediu pe banii săi, nu pe banii statului. Referindu-se la nota de plată prezentată de jurnalistul Rareş Bogdan, Ponta a afirmat că nu whisky, aşa cum face „un alt preşedinte”.

Vorbind despre restul informaţiilor prezentate la Realitatea TV, cu privire la avionul privat care ar fi trebuit să-l aducă în ţară pe Ponta, premierul l-a acuzat pe Rareş Bogdan că este ofiţer acoperit.

CITEȘTE ȘI: Ponta: Am plătit prețul politic. Era campanie, îmi pare rău de multe lucruri pe care le-am spus 

„După un an foarte greu, m-am dus câteva zile în concediu, pe banii mei, nu pe banii Guvernului. Toate minciunile şi poveştile pe care le-aţi văzut – stăteaţi aseară să pândiţi avioane private care urmau să vină din luna, note de plata despre ceva… cel puţin cei care mă cunosc de 40 de ani ştiu că nu beu wiskey, poate alţi preşedinţi, nu eu. Toate aceste lucruri fac parte dintr-un scenariu care s-a construit. De când domnul Turcescu s-a desconsirat, a rămas doar Rareş Bogdan ofiţer acoperit care prezintă aceste lucruri”, a declarat Ponta.

Reamintim că Rareș Bogdan a fost moderatorul primei dezbateri electorale la care au participat cei doi candidați din turul doi Klaus Iohannis și Vitor Ponta în studioul Realitatea Tv.

Cookies