ARHIVA B365

Victor Ponta, luat cu asalt de revoluționari la Cercul Militar. VIDEO

Victor Ponta față în față cu revoluționarii. S-a întâmplat marți, după bilanțul DNA. Premierul a fost așteptat la ieșirea de la Cercul Militar de revoluționarii conduși de Dumitru Dincă, informează realitatea.net.

Aceștia i-au reproșat lui Ponta demersurile privind schimbarea legii care reglementează statutul revoluționarilor. Ponta i-a reproșat lui Dincă numărul mare de revoluționari apărut în ultimii ani și a promis că va fi în Parlament atunci când, în comisii, se vor discuta modificările legislative.

Premierul Victor Ponta a declarat la bilanțul DNA pentru 2014 că „de multe ori se întâmplă ilegalități atunci când din insolvență se trece în evaziune fiscală. Combaterea evaziunii fiscale, cu sprijinul dvs, să se adauge luptei anticorupție”, a spus premierul. Ponta a declarat că uneori magistrații protejau evaziunea și a salutat trimiterea în judecată a magistraților.

Victor Ponta a afirmat că este importantă departajea între legalitate și oportunitate, existând foarte multe blocaje la nivelul administrației publice în acest sens. Detalii aici.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button