ARHIVA B365

Ponta îşi va lansa candidatura la alegerile prezidenţiale pe 20 septembrie, la Bucureşti

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Am discutat despre campania electorală, dar în primul şi în primul rând despre profilul prezidenţial pe care îl propunem. Aşa cum am spus şi în solicitarea de sprijin pe care am adresat-o PSD, la Craiova, voi cadida pentru funcţia de preşedinte. Vreau să fiu un preşedinte al tuturor românilor, nu doar al unui partid sau al unei coaliţii de guvernare, şi un preşedinte cu un cu totul şi cu totul alt profil şi altă agendă decât ale preşedintelui Băsescu din ultimii nouă ani şi jumătate”, a spus Ponta, citat de Mediafax.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. El a spus, în acest sens, că strategia şi construcţia proiectului prezidenţial trebuie gândite plecând de la ideea că alegerile prezidenţiale din toamnă sunt decisive pentru direcţia pe care o va avea România în următorii ani.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ponta a mai arătat că toate proiectele USL din 2012 sunt valabile şi a arătat că este important ca, după prezidenţiale, să fie îndeplinite aspiraţiile de libertate, prosperitate şi dezvoltare ale românilor.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Am început în 2012, odată cu alegerile locale, parlamentare, să schimbăm regimul Traian Băsescu şi modul de guvernare din ultimii ani. Chiar dacă USL, aşa cum am pornit, nu a putut să rămână în integralitatea sa, toate proeictele pe care le-am avut în 2012 sunt valabile şi important este ca după 16 noiembrie, având şi posibilitatea ca România să aibă în sfârşit un preşedinte al românilor, nu al unui partid sau al unui grup de interese, cum s-a întâmplat în ultima perioadă, să îndeplinim aspiraţiile de libertate în primul rând, de prosperitate, de dezvoltare ale tuturor românilor”, a mai spus Ponta.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Preşedintele PSD Victor Ponta, a anunţat, vineri, la Tulcea, că evenimentul de lansare a candidaturii sale la alegerile prezidenţiale va avea loc pe 20 septembrie, în Bucureşti, după ce, în prealabil, candidatura va fi validată de Congresul partidului, convocat pentru data de 12 septembrie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button