ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, BEC:Victor Ponta a depus OFICIAL CANDIDATURA,la Biroul Electoral Central

de:
17 sept. 2014
0 Afișari
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, BEC:Victor Ponta a depus OFICIAL CANDIDATURA,la Biroul Electoral Central

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, BIROUL ELECTORAL CENTRAL. Victor Ponta și-a depus oficial candidatura astăzi, miercuri, 17 septembrie, la Biroul Electoral Central.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Premierul a ajuns la Biroul Electoral Central alături de soția sa, Daciana Sârbu. Alături de cei doi au fost prezenți și Liviu Dragnea și Daniel Oprea.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, BIROUL ELECTORAL CENTRALPremierul Ponta, candidatul din partea Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la funcţia de preşedinte al României, este primul dintre cei care şi-au anunţat intenţia de a participa la scrutinul din noiembrie care îşi depune la BEC dosarul de înregistrare a candidaturii.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Premierul Victor Ponta a afirmat că discuția lansată de președintele Traian Băsescu legată de existența unui ofițer acoperit al serviciilor secrete în rândul candidaților este doar o „mică petardă de campanie”.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Sunt convins că vom avea mult mai puține contestații și incidente decât am avut până acum. Nu mai putem fi ca acum 20 de ani când singurul slogan era că se fură alegerile. Anul acesta va câștiga cel care a obținut cea mai mare încredere din partea alegătorilor”, a spus Ponta.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Punem și ora pentru domnul premier. Vă doresc succes! Să sperăm că vor fi alegeri liniștite, asta ne dorim”, a spus funcționara care a înregistrat depunerea candidaturii lui Victor Ponta.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Sunt convins că putem împreună să facem pace în România, să construim, după cât de mult s-a distrus și că cei 25 de ani de tranziție se încheie odată cu primul președinte care nu va mai fi cu ‘escu’ și care nu avea încă 18 ani în 1989 și care poate să adune tot ce este bun în România. Voi fi acel președinte care nu avea încă 18 ani la Revoluție”, a declarat premierul după depunerea candidaturii.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Nu va fura nimeni alegerile în România”, a mai spus Victor Ponta.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Principalele declarații ale premierului Victor Ponta:

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Ziariștii prezenți la depunerea candidaturii l-au întrebat pe premier dacă și-a completat CV-ul, aluzie la afirmația făcută de Traian Băsescu, care a spus că așteaptă de la candidații care au „găuri” în CV să și-l actualizeze și a sugerat că ar exista un ofițer acoperit în rândul acestora.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Am completat tot ceea ce presupune legea, n-am mai scris de mult atât de mână, am fost cel mai riguros candidat, de aceea am fost și primul care și-a depus candidatura. România are nevoie de schimbare și de unitate și dacă reușesc să conving majoritatea românilor, atunci voi fi președinte. Cred că România va vota cu gândul la ce urmează în viitorii 5 ani.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Sunt acel candidat care trebuie să fie cel mai riguros. Sunt primul candidat care depune candidatura pentru că e vorba de un mesaj pe care vreau să-l transmit. Mesaj de respect pentru toți ceilalți contracandidați.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Pot să vă asigur că dacă voi fi președinte, și voi fi, că n-o să vedeți niciun conflict între mine și premierul țării. Cel mai mult îmi doresc ca după 16 noiembrie să nu mai existe niciun conflict între aceste instituții.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Cred că românii vor vota cu gândul la lucrurile fundamentale. În România nu războiul, ci construcția este regula. Vor conta obiectivele naționale pe care nu le-am mai avut de când am intrat în NATO: aniversarea celor 100 de ani de unitate națională și faptul că în 2019 vom deține președinția Uniunii Europene.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Dacă voi fi președinte și voi fi! În următorii ani nu veți vedea niciun conflict între mine și viitorul premier.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. După 16 noiembrie îmi doresc să nu mai avem conflicte între președinte și premier și direcția comună este „România 100”.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În turul 2 îmi doresc ca majoritatea românilor să creadă în acest proiect al României, numărul voturilor să rămână numai pentru statistici.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Cel mai rău lucru atunci când candidezi este să nu ai nicio identitate, nicio părere. Orice candidat la președinție trebuie să arate clar ce au făcut și ce vor să facă, în funcție de asta îi votăm sau nu. Cu siguranță voi participa la dezbaterile prezidențiale, pentru că le dăm cetățenilor să vadă ce vrem să facem pe marile teme care țin de președinte.

Cookies