ARHIVA B365

Victor Ponta despre Klaus Iohannis: „După mai mult de 2 ani avem din nou un preşedinte legitim”

Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj în care a punctat că, după câștigarea votului de încredere al Parlamentului și după aprobarea Bugetului pe 2015, România are, după 2 ani, un președinte legitim.

„Am fost fericit în 22 Decembrie 1989 pentru că se încheia o perioadă neagră pentru noi toţi / sunt bucuros că în 21 Decembrie 2014 se încheie o nouă perioadă (de 10 ani) de dispute, scandal, dezbinare, ură şi suferinţe inutile! Şi azi, ca şi în urmă cu 25 de ani am speranţa că putem fi mult mai buni în viitor!”, a mai spus Victor Ponta pe rețeaua de socializare Facebook.

Klaus Iohannis a depus jurământul de învestitură în funcţia de preşedinte al României, în şedinţa solemnă comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor duminică, 21 decembrie 2014.

CITEȘTE DISCURSUL PREZIDENȚIAL AL LUI KLAUS IOHANNIS

În primul discurs în calitate de președinte, Klaus Iohannis a declarat că este sunt recunoscător şi onorat de încrederea pe care cetăţenii i-au acordat-o alegându-l preşedinte şi a asigurat că va fi preşedintele tuturor românilor. 

Duminică, 21 decembrie, a vut loc ceremonia de predare-primire a mandatului prezidențial între Traian Băsescu și Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

CITEȘTE ȘI: Instalarea președintelui Klaus Iohannis la Cotroceni. Băsescu a sărutat STEAGUL României. FOTO&VIDEO

Klaus Iohannis a preluat oficial mandatul de preşedinte al României, în cadrul unei ceremonii organizate la Palatul Cotroceni. După înmânarea mandatului şi a sigiliului, actualul şi fostul preşedinte au ciocnit o cupă de şampanie şi au salutat staff-urile, iar apoi s-au fotografiat împreună cu soţiile şi cu echipele prezidenţiale.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button