ȘTIRI

Victor Ponta: DNA va avea un buget de 22 milioane euro anul viitor, mai mare decât în 2014

Prim-ministrul a susţinut că pe site-ul Ministerului de Finanţe a fost publicată „doar o sinteză” a proiectului de buget şi a precizat care sunt sumele alocate DNA.

„Eu încerc să explic că aţi pus pe site o sinteză a bugetului, fără anexe, pentru că nu avea când, acum s-au făcut, azi noapte şi în cursul acestei zile, şi cred că este foarte important ca fiecare ordonator secundar sau terţiar de credite să înţeleagă acest lucru. Ca să fie foarte clar la ce mă refer: DNA a avut anul acesta 20 milioane de euro, va avea anul viitor 22 milioane de euro. Deci, nu se taie, se pune şi cred că e valabil pentru fiecare instituţie din această ţară ca atunci când cere, primeşte ceea ce a cerut şi ceea ce putem să oferim din banii pe care-i avem cu toţii”, a spus Ponta, conform Realitatea.net.

Joi, Direcţia Naţională Anticorupţie şi-a exprimat nemulţumirea faţă de faptul că în proiectul de buget pentru 2015, publicat de Ministerul Finanţelor Publice, nu pot fi identificate fondurile alocate pentru instituţie, ci acestea sunt incluse în cele pentru Ministerul Public, instituţie care ar urma să aibă un buget cu 31,94% mai mic decât cel din 2014.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button