ARHIVA B365

Victor Ponta continuă atacul la Ungaria: România nu e de acord cu metode de acum 100 de ani

„Vreau sa spun foarte clar ca Romania nu este de acord si nu va aplica masuri antidemocratice, impotriva regulilor internationale…caini de paza, garduri electrificate si armata. E o rusie pentru Europa secolului 21 sa recurga la metode de acum 100 de ani”, a declarat premierul la inceputul sedintei de Guvern, conform Hotnews.ro.

Tensiunile romano-ungare au escaladat rapid saptamana aceasta dupa ce luni Ponta a spus ca vecinii nostri trateaza refugiatii cu bata. Budapesta i-a cerut sa inceteze cu minciunile, premierul roman a vorbit apoi de atitudini care aduc aminte de nazism. Disputa a continuat si miercuri, dupa ce dimineata ministrul de externe ungar a spus ca premierul roman si-a pierdut autocontrolul. Victor Ponta a ripostat de pe culoarele Parlamentului, dupa discursul lui Klaus Iohannis, spunand ca va continua sa denunte ce fac ungurii, indiferent daca se supara sau nu.

Specialiştii maghiari au început deja să planifice traseul gardului care va fi construit la frontiera Ungariei cu România. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button