ARHIVA B365

Victor Ponta candidează din nou funcția de deputat, în județul Gorj

Ponta a precizat că s-a aflat joi în județul Olt pentru susținerea unor candidați PSD la alegerile locale, la solicitarea președintelui partidului, Liviu Dragnea, precum și a liderului organizației județene a PSD, Paul Stănescu. El a spus că se va deplasa și în alte județe pentru susținerea candidaților PSD, deoarece are o „datorie” față de social-democrați și din convingerea că PSD este „o variantă de conducere mult mai bună”, față de „varianta Iohannis — PNL și ceea ce avem azi, mai ales guvernul tehnocrat”, scrie Agerpres.

„Azi, am venit aici și la solicitarea președintelui partidului, domnul Dragnea, și a președintelui PSD Olt, domnul Stănescu, și voi merge și în alte părți din țară. Toți mi-au cerut un lucru după părerea mea de bun simț, acela de a sprijini partidul în campania electorală și de la locale și de la parlamentare, unde de altfel voi fi și candidat tot în județul Gorj. (…) Am o datorie față de PSD care de 15 ani m-a sprijinit întotdeauna pentru toate funcțiile și pozițiile publice în care am candidat. În al doilea rând, pentru că am absoluta convingere (…) că în 2016 PSD este o variantă de conducere și locală și națională (…) mult mai bună decât varianta Iohannis — PNL și ceea ce avem azi, mai ales guvernul tehnocrat. (…) Voi face același lucru și în campania de la parlamentare, (…), ieri am fost la Târgu Jiu unde acolo sigur că am o relație specială cu toți oamenii care mi-au fost alături și voi candida tot pentru funcția de deputat, tot în județul Gorj și cu siguranță vom câștiga”, a declarat Victor Ponta, într-o conferință de presă.

Acesta a vorbit și despre plecarea sa din fruntea Guvernului în toamna anului trecut, menționând că nu a fost „împins pe scări” din partid sau de la guvern, și a adăugat că nu va ocupa „nicio funcție politică în PSD” până când nu va finaliza „toate procedurile judiciare”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button