Victor Ponta a pierdut procesul cu magazinul Unirea din cauza clipurilor defăimătoare

de:
03 iul. 2019
0 afișări
Victor Ponta a pierdut procesul cu magazinul Unirea din cauza clipurilor defăimătoare

La finele lunii iunie, Curtea de Apel București a respins, printr-o sentință definitivă, cererea de apel înaintată de Victor Viorel Ponta împotriva unei decizii a Tribunalului București din octombrie 2018.

„Prin întâmpinarea făcută, USC a arătat că acele monitoare se închiriază pentru mesaje publicitare sau de informare către terți și nu are niciun control asupra informațiilor afișate, lucru stipulat și în contractul de închiriere, unde se menționează clar că responsabilitatea pentru acuratețea sau conținutul mesajelor afisate aparține exclusiv beneficiarului (celui care închiriază spațiul media). Astfel, în perioada în care au rulat, acele filmulețe au fost emise după semnarea unui contract între USC, ca și prestator, și Theta Proficiency SRL, în calitate de beneficiar”, a transmis USC la solicitarea Profit.ro, în iunie 2018.

Înființată în 2009, societatea Theta Proficiency are ca obiect de activitate cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii și este controlată de The Nova Group Investments BV (Olanda) – 99% și The Nova Group Investments Romania SA București – 1%, potrivit datelor www.termene.ro.

Sursa: profit.ro. 

Cookies