Ponta, la reuniunea femeilor din PSD, despre Udrea: Nu mă bucur niciodată când văd femei în cătușe

de:
07 mart. 2015
0 Afișari
Ponta, la reuniunea femeilor din PSD, despre Udrea: Nu mă bucur niciodată când văd femei în cătușe

Premierul a vorbit din nou despre mama sa, care din păcate se uită la televizor şi le-a purtat de grijă celor care ajung în cătuşe, potrivit realitatea.net.

„Vreau să îi transmit La mulţi ani mamei mele, care din păcate se uita la televizor, Irinei, care din fericire nu se uită, surorilor mele Alexandra şi Izabela, care nu mai au televizor de o lună şi e mai bine”, a spus Ponta.

La eveniment sunt prezente soţia premierul Daciana Sârbu, Ecaterina Andronescu, primarul Craiovei Lia Olguţa Vasilescu.

Victor Ponta a transmis și un mesaj Elenei Udrea: „Nu ma bucur niciodata cand vad femei in catuse, chiar daca sunt adversari politici”, a spus Ponta.

În plus, premierul a deplans situatia in care se gaseste in momentul de fata Monica Iacob Ridzi. „Cred ca o tara care nu gaseste o solutie pentru o femeie cu doi copii care sa nu moara in inchisoare este o tara barbara „, a declarat Ponta.

Premierul a postat pe Facebook imagini, alături de mesajul: Evenimentul OFSD – „Primăvara Social Democrată” – Lansarea Pactului pentru Demnitatea Femeii.

„Am luat act de candidatura doamnei Rovana Plumb la președinția Consiliului Național al ‪#‎PSD‬. Nu pot spune că susțin direct candidatura, pentru că nu ar fi corect față de ceilalți posibili candidați, dar pot spune că sper să câștige!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

„Legea junglei, pe care unele partide politice o propun, este singura lege pe care nu vreau să o respectăm în ‪‎România‬. Vreau să trăim într-o țară care nu seamănă cu o junglă, ci cu o comunitate unită și solidară!”, a mai declarat premierul Ponta.

Cookies