Victor Ponta a fost criticat în presa britanică pentru că fură like-uri de la Simona Halep

de:
23 aug. 2014
0 Afișari
Victor Ponta a fost criticat în presa britanică pentru că fură like-uri de la Simona Halep

„Premierul roman pretinde ca este starul tenisului Simona Halep pentru like-uri pe Facebook”, titreaza in editia electronica Daily Star, scrie realitatea.net.

Sursa citata noteaza ca Victor Ponta a incercat sa pacaleasca publicul pentru a-si mari numarul de admiratori ai paginii sale de Facebook, dupa ce a postat un mesaj in care pretindea ca utilizatorii vor da „like” finalistei de la Wimbledon.

Simona Halep este numita un „superstar din circuitul de tenis” si se aminteste despre operatia sa de micsorare a sanilor, pentru a o ajuta la imbunatatirea jocului.

Jucatoarea de tenis a devenit foarte populara in Romania, astfel incat, pe 8 august, Victor Ponta a incercat sa profite de succesul sau, mai scrie publicatia britanica.

Ponta a publicat o imagine a Simonei pe pagina sa de Facebook si a scris: „Simona Halep tocmai si-a lansat pagina oficiala de Facebook! Eu i-am dat LIKE, voi?”. Si, cu toate ca poza Simonei era langa butonul de „Like”, pagina care devenea mai populara era a lui Victor Ponta.

Presa locala a semnalat repede subiectul, acuzandu-l pe premier ca foloseste imaginea Simonei Halep pentru a-si spori popularitatea pe Facebook. Astfel, desi la inceputul lunii august Victor Ponta avea in medie circa 400 de fani noi, pe 8 august a primit 3.000 de noi like-uri.

Premierul nu a facut vreun comentariu, insa cei care ii administreaza contul au schimbat ulterior postarea astfel incat cei care dadeau „Like” puteau sa ajunga pe pagina Simonei Halep.

 

Cookies